Päätöksenteko

Etsitkö pöytäkirjoja tai viranhaltijapäätöksiä? Nyt löysit oikean paikan!

Kunnanvaltuusto on kunnan ylin päättävä elin ja kantaa vastuun kunnan toiminnasta ja taloudesta, luoden pohjan kunnan ja kuntalaisten hyvinvoinnille ja kasvulle. Kunnanvaltuusto toimii kuntalaisten äänenä, ohjaten kuntaa päätöksiensä kautta.

Kunnanvaltuuston valitsema kunnanhallitus toimii käytännön toteuttajana, tuoden valtuuston päätökset eläviksi. Se vastaa kunnan hallinnon ja talouden toimeenpanosta, valmistellee valtuustoasiat, valvoo kunnan etua ja edustaa kuntaa ulospäin.

Kunnan palveluiden järjestämisestä vastaavat lautakunnat. Lautakunnat varmistavat, että kunnan palvelut vastaavat asukkaiden tarpeita ja edistävät yhteistä hyvää. Meillä jokainen tehtävä ja rooli on tärkeä, yhdessä luomme kunnasta kehittyvän ja elinvoimaisen.

Toimielinten esityslistat ja pöytäkirjat (poislukien tarkastuslautakunta, nuorisovaltuusto, vammaisneuvosto ja vanhusneuvosto).

Viranhaltijapäätökset, joiden muutoksenhakuaika on käynnissä. Mikäli etsit vanhempaa viranhaltijapäätöstä, pyydä sitä osoitteesta kirjaamo@pomarkku.fi .

Siirry takaisin sivun alkuun