Esiopetus

Ensi askeleita koulutiellä

Kivisillan päiväkoti on vuonna 2023 valmistunut uusi päiväkotirakennus. Kivisillan päiväkoti tarjoaa kokopäiväistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta sekä huoltajien työstä tai opiskelusta johtuen tarvittaessa vuorohoitoa.

Päiväkoti sijaitsee alakoulun vieressä, osoitteessa Lammintie 2, Pomarkku.

Kivisillan päiväkodin tilat ja lähiympäristö tarjoavat monipuoliset oppimismahdollisuudet kaikille lapsille. Käytössämme on koulun liikuntasali sekä kävelymatkan päässä Pomarkun monitoimihalli, jotka tarjoavat monia mahdollisuuksia innostavaan liikkumiseen. Pihamme on monipuolinen ja lähiympäristöstä löytyy metsiä, joita hyödynnämme toiminnassamme.

Esiopetuksen tavoitteena on tukea lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista sekä edistää tämän hyvinvointia. Jokaiselle lapselle tehdään oma esiopetussuunnitelma yhteistyössä huoltajien kanssa. Toimintamme painopisteitä ovat tunnetaidot, leikin kehittäminen sekä monialaisen ja vanhempien kanssa tehtävän yhteistyön kehittäminen.

Esiopetusaika on päivittäin klo 8.30–12.30, jonka jälkeen lapsen on mahdollista jäädä täydentävään varhaiskasvatukseen, joka toteutuu lapsen omassa ryhmässä. Esioppilailla on mahdollisuus taksikyytiin, mikäli matka kotoa esiopetukseen on yli 3 km/suunta. Taksikyytiä voi hakea koulukuljetushakemuksella.

Pomarkun kunta järjestää laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta yhteistyössä vanhempien kanssa – perheen ja lapsen yksilölliset tarpeet huomioiden.

Siirry takaisin sivun alkuun