Yhdistykset

Tule mukaan yhdistystoimintaan

Yhdistykset ovat keskeisessä roolissa tukemassa kuntalaisten hyvinvointia tarjoamalla monipuolista toimintaa, tekemistä ja yhdessäolon kokemuksia. Ne eivät pelkästään tarjoa aktiviteetteja vaan myös mahdollisuuden vaikuttaa ja osallistua yhteisten asioiden kehittämiseen.

Ilmoita yhdistyksesi päivitykset tai lisäykset tästä!

Yhteistyö kunnan kanssa on olennainen osa Pomarkun yhdistystoimintaa. Yhdessä järjestetään erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, jotka rikastuttavat kuntalaisten arkea ja tarjoavat unohtumattomia kokemuksia. Kunnan tuki yhdistystoiminnalle näkyy moninaisina avustuksina sekä tilojen tarjoamisena yhdistysten käyttöön.

Pomarkun yhteisöllisyyttä vahvistavat myös säännöllisesti järjestettävät yhdistysillat, joissa suunnitellaan tulevaa ja käsitellään ajankohtaisia asioita. Kunnan yhdistystoiminnasta vastaavana yhdyshenkilönä toimii Pirjo Schulze, jonka tavoitat numerosta 02 550 5666.

Nämä kaikki toimet ovat osa Pomarkun matkaa kohti entistä vahvempaa ja yhtenäisempää kuntaa, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja tuntea kuuluvansa osaksi merkityksellistä yhteisöä.

Siirry takaisin sivun alkuun