Matkailijalle

Pomarkku tarjoaa rauhaa ja metsien syleilyä

Pomarkku – Luonnollisesti Lähellä

Pomarkku on ihanteellinen kohde niille, jotka arvostavat ulkoilua ja aktiivista elämäntapaa. Sijaintimme Karvianjoen vesistön ja Isojärven rannalla tarjoavat upeat mahdollisuudet vesillä liikkumiseen ja kalastukseen. Luonnonkauniit maisemat ja rauhallinen ympäristö kutsuvat retkeilijöitä tutustumaan alueen monimuotoiseen luontoon.

Isonevan soidensuojelualueen ympäristössä kiertävä retkeilyreitti V23 varressa tarjoaa unohtumattomia luontoelämyksiä maastoretkeilijöille. Pomarkun Kalajussit ry:n ylläpitämä Kynäsjoen lupakalastusalue houkuttelee kalastajia nauttimaan kirjolohen kalastuksesta erämaisissa maisemissa. Alueen laavut ja taukopaikat tarjoavat rentouttavan levähdyspaikan kalastajille ja melojille.

Pomarkun yleiset uimarannat, kuten Pikku-Valkjärvi, Isojärvi (Kerimannin ranta) ja Kylänlahti kirkonkylässä, ovat ihanteellisia paikkoja virkistäytymiseen ja uimiseen.

Pomarkun kunnan matkailuinfon palvelupiste löytyy kunnanvirastolta osoitteesta Vanhatie 14. Tule käymään ja kysy meiltä rohkeasti vinkkejä ja neuvoja – me tunnemme alueemme kuin omat taskumme!

Yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun