Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta on sitoutunut tukemaan lasten tunne-elämän kehitystä ja eettistä kasvua sekä edistämään heidän hyvinvointiaan ja tasa-arvoisuutta yhteiskunnassa. Tavoitteenamme on ennaltaehkäistä syrjäytymistä ja lisätä lasten osallisuutta yhteisössämme. Vaikka kunnalla ei ole velvollisuutta järjestää tätä toimintaa, haluamme tarjota lapsille ja perheille mahdollisuuden hyödyntää APIP-toiminnan tarjoamia etuja. Pomarkussa koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa (APIP-toimintaa) järjestetään ensisijaisesti 1. ja 2. luokan sekä erityisen tuen piirissä oleville oppilaille.

APIP-toiminta tarjoaa kodinomaisen ympäristön koulun läheisyydessä, Nuokkarin naapurissa, missä lapset voivat viettää aikaa turvallisesti aikuisen valvonnassa ja muiden lasten seurassa ennen koulua ja koulupäivän jälkeen. Toimintaan voi osallistua joko aamuisin, iltapäivisin tai molempina aikoina, riippuen perheen tarpeista.

Pyrimme APIP-toiminnassa tukemaan lasten kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä sekä luomaan heille mahdollisuuksia solmia uusia ystävyyssuhteita. Tarjoamme lapsille aamupalan ennen kouluun lähtöä sekä välipalan koulupäivän päätteeksi.

APIP-toimintaan haetaan Wilma-järjestelmästä löytyvällä lomakkeella. APIP-ohjaajat tavoittaa puhelimitse numerosta 050 5452 532.

Siirry takaisin sivun alkuun