Paras kotipaikka
TARINOILLE

Pomarkun kirjasto on enemmän kuin kirjojen ja aineistojen koti; se on innovaation ja yhteisöllisyyden keskus, jossa tiedonjanoiset sielut kohtaavat. Täällä uteliaisuus ja luovuus saavat siivet, kun tarjoamme perinteisen luettavan lisäksi musiikkia, elokuvia, lehtiä, pelejä ja digitaalisia aarteita. Kirjastomme on paikka, jossa voit lainata elämyksiä suoraan kotiisi tai sukeltaa syvälle e-aineistojen maailmaan (kirjat, äänikirjat ja elokuvat).

Meidän kirjastossamme lukupiiri ja satutunnit kutsuvat kaikenikäiset seikkailemaan sanojen maailmaan. Meillä on mahdollisuus skannata, muokata ja tallentaa valokuvat, diat ja negatiivit digitaaliseen muotoon. Tilamme ovat avoinna opiskelulle, yhteisölliselle toiminnalle, olipa kyse sitten etätyöstä tai ystävien kanssa vietetystä lautapelihetkestä. Tule kokemaan kirjastomme elävät tapahtumat ja monipuoliset näyttelyt.

Ylpeänä olemme osa Satakirjastojen verkostoa, joka yhdistää Satakunnan kirjastot yhteiseen aineisto- ja asiakastietokantaan.

Kysy, tiedustele tai anna palautetta, älä epäröi ottaa yhteyttä. Yhdessä rakennamme entistä vahvempaa ja yhteisöllisempää Pomarkkua!

Kesä tuo muutoksia aukioloaikoihin. Katso tästä!

Yhteystiedot

Täällä Pomarkussa, kirjastomme on sydän, joka sykkii uteliaisuudelle, yhteisöllisyydelle ja innovatiivisuudelle. Se on paikka, jossa jokainen voi löytää jotain uutta, ja jossa yhdessä toimiminen ja tulevaisuuteen katsova asenne ovat arjen ydintä. Tervetuloa jakamaan, oppimaan ja kasvamaan kanssamme – Pomarkun kirjastossa, missä jokainen hetki on mahdollisuus uuteen alkuun.

Siirry takaisin sivun alkuun