Paras kotipaikka
LAPSUUDELLE

Kunnassamme toimii kolme perhepäivähoitajaa. Perhepäivähoito toteutetaan pienryhmänä kasvattajan omassa kodissa. Perhepäivähoidon toimintaa toteutetaan varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Lapselle laaditaan myös perhepäivähoidossa varhaiskasvatussuunnitelma.

Kunnallisella perhepäivähoitajalla saa olla korkeintaan neljä kokopäivähoidossa olevaa eri-ikäistä lasta ja yksi osapäivähoidossa oleva esiopetusikäinen tai koululainen. Perhepäivähoitajan omat alle kouluikäiset lapset lasketaan mukaan. Hoitaja valmistaa lapsille ruoan, ja lapset voivat osallistua kodin pieniin työtehtäviin.

Perhepäivähoitajat ja Kivisillan päiväkodin henkilökunta tekevät yhteistyötä lasten kasvatustyössä. Perhepäivähoitajan sairastuessa tai lomaillessa, tulevat lapset varahoitoon Kivisillan päiväkodille. Varahoidon puhelin numero on 040 621 4191 (Vipeltäjät). Perhepäivähoito osallistuu myös mukaan kaikkeen kunnan varhaiskasvatukselle tarjoamiin tapahtumiin ja retkiin.

Hoitopaikan hakeminen perhepäivähoitoon tapahtuu Daisy Familyn kautta. Perhepäivähoidon virallisena viestintäkanavana toimii Daisy Family, jonka kautta myös varataan lapselle hoitoajat. Saat lisätietoja ohjelman käytöstä Daisy Family linkin alta.

Yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun