Paras kotipaikka
LEIKILLE

Kivisillan päiväkoti on vuonna 2023 valmistunut uusi päiväkotirakennus. Kivisillan päiväkoti tarjoaa kokopäiväistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta sekä huoltajien työstä tai opiskelusta johtuen tarvittaessa vuorohoitoa.

Päiväkoti sijaitsee alakoulun vieressä, osoitteessa Lammintie 2, Pomarkku.

Kivisillan päiväkodin tilat ja lähiympäristö tarjoavat monipuoliset oppimismahdollisuudet kaikille lapsille. Käytössämme on koulun liikuntasali sekä kävelymatkan päässä Pomarkun monitoimihalli, jotka tarjoavat monia mahdollisuuksia innostavaan liikkumiseen. Pihamme on monipuolinen ja lähiympäristöstä löytyy metsiä, joita hyödynnämme toiminnassamme.

Varhaiskasvatuksen tavoitteena on tukea lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista sekä edistää tämän hyvinvointia. Jokaiselle lapselle tehdään vuosittain varhaiskasvatussuunnitelma ja esioppilaille esiopetussuunnitelma. Toimintamme painopisteitä ovat tunnetaidot, leikin kehittäminen sekä monialaisen ja vanhempien kanssa tehtävän yhteistyön kehittäminen.

Pomarkun kunta järjestää laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta yhteistyössä vanhempien kanssa – perheen ja lapsen yksilölliset tarpeet huomioiden.

Siirry takaisin sivun alkuun