Vapaa-aika

Kesäisin järvien läheisyys avaa upeat mahdollisuudet vesiliikuntaan, kuten virkistävään uintiin, rentouttavaan melontaan, jännittävään suppailuun, idylliseen veneilyyn ja perinteiseen souteluun. Kunnan yleiset uimarannat Pikku-Valkjärvellä (Pikkuvalkjärventie), Isojärvellä (Kerimannin ranta, Kerimannintien päässä) sekä Kirkonkylässä Kylänlahdella (Kylänlahdentie 5) tarjoavat ihanteellisen ympäristön vesileikkeihin ja auringonpalvontaan.

Aseman kuntorata (Asematie 13) antaa loistavan mahdollisuuden lenkkeilyyn luonnon helmassa ja liikunnan ilosta nauttimiseen. Suosittu frisbeegolfrata houkuttelee kokeneita ja aloittelevia kiekonheittäjiä osallistumaan tähän haastavaan ja hauskaan lajiin. Lisäksi Granrothintien varressa sijaitsee nurmipintainen jalkapallokenttä.

Talvisin Pomarkun hyvin hoidetut ladut kutsuvat ulkoilijoita nauttimaan lumisista maisemista ja raikkaasta ilmasta. Laduilla voi hiihtää perinteisellä tyylillä tai vapaalla hiihtotavalla. Koulutien varressa sijaitsevat kaukalo ja yleisluistelualue.

Siirry takaisin sivun alkuun