Yritysneuvonta

Uusi yrittäjä, tarvitsetko apua?

Aloittavien yrittäjien neuvonta

Uusyrityskeskus Enter Satakunta antaa ohjausta liikeidean kehittämiseen ja liiketoimintasuunnitelman laatimiseen sekä tietoa rahoitusmahdollisuuksista, luvista ja ilmoituksista. Meiltä saat apua myös starttirahan hakemiseen, veroasioihin ja yrityksen rekisteröintiin.

Yritysneuvoja auttaa sinua yritysmuodon valinnassa, investointi- ja kannattavuuslaskelmien tekemisessä sekä yrityksen ostamiseen liittyvissä asioissa. Yritysmuotoja ovat ”kevytyrittäjyys”, toiminimi, oy, ky, avoin yhtiö ja osuuskunta.

Varaa aikasi tästä.

Anne Heikintalo, yritysneuvoja, 0505277145, anne.heikintalo@yrittajat.fi

Enter Satakunnan Facebook-sivut.

Uusyrityskeskuksen valtakunnalliset www-sivu.

Maaseutuyritykset

Pomarkku on mukana Maaseutuyritysten kasvun portaat – suunnittelulla ja yhteistyöllä kannattavuutta yritysneuvontahakkeessa. Autamme maaseutuyrityksiä kasvun tai muutoksen haasteissa, toimimme yrittäjien tukena muuttuneessa markkinatilanteessa ja edistämme yritysten yhteistyötä toisten yritysten ja asiantuntijoiden välillä. Muuttuneessa tilanteessa yrittäjät joutuvat entistä enemmän pohtimaan yrityksensä suuntaa ja muuttuvia markkinoita. Pienryhmän on havaittu toimivan hyvin tässä tilanteessa. Parhaimmillaan ryhmistä saa uutta näkökulmaa ja yhteistyömahdollisuuksia.

Yrittäjällä on mahdollisuus saada 8 tuntia yrityskohtaista neuvontaa kalenterivuodessa maksutta – käytä siis tilaisuus hyväksesi ja ota yhteyttä!

Annina Luotonen, 040 661 9010, annina.luotonen@proagria.fi

Maaseutuyritysten kasvun portaat – hanke löytyy Facebookista ja Instagramista.

Yritystuet

Satakunnan Ely-keskuksesta on haettavissa kehittämisavustusta pien- ja keskisuurten yritysten kehittämistoimenpiteisiin ja investointeihin.

Finnvera tarjoaa rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä viennin riskeiltä suojautumiseen.

Leader-tuki yrittäjille

Leader Pohjois-Satakunta on paikallinen kehittäjäyhdistys, joka toimii Pohjois-Satakunnan ja Luoteis-Pirkanmaan alueella. Yhdistys rahoittaa EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan elinkeinojen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä. Satakunnan Yrittäjät ry, www.satakunnan.yrittajat.fi

Omistajanvaihdosneuvonta

Pomarkkulainen yrittäjä voi hakea neuvontaa yrityksen sukupolven- ja omistajanvaihdosasioissa Satakunnan yrittäjiltä.

Satakunnan Yrittäjät Jarkko Koskinen, 0400-709622, jarkko.koskinen@yrittajat.fi

Omistajavaihdosneuvonta

Maksuttomia yrittäjyysinfoja

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua maksuttomiin yrittäjyysinfoihin asuitpa tai lomailitpa sitten missä päin maailmaa tahansa!

Infot järjestetään Teamsin välityksellä ja tarjolla on useita vaihtoehtoisia ajankohtia. Infoja ei tallenneta, mutta niiden sisältämät tietolähteet lähetetään infoihin osallistuneille jälkikäteen sähköpostitse.

Voit ilmoittautua infoon kyseistä päivämäärää klikkaamalla. Voit osallistua vain yhteen tai vaikka kaikkiin kolmeen infoon oman kiinnostuksesi mukaan.

Yrittäjyysinfot

Suositeltavaa kuitenkin on, että aloitat alusta eli ideasta. Liikeideasta suunnitelmaksi -infosta saat nimittäin enemmän irti, kun olet ensin osallistunut Ideasta liikeideaksi -infoon.

Osallistuessasi infoon suljethan kameran ja mikrofonin infon ajaksi, ettei ääni kierrä eivätkä mahdolliset taustaäänet häiritse muita osallistujia. Voit kirjoittaa kysymyksiä ja kommentteja infossa olevaan chattiin, käsittelemme ne kunkin tapahtuman lopuksi.

Siirry takaisin sivun alkuun