Ajankohtaista

Tunnetko olosi turvalliseksi Pomarkun liikenteessä? Osallistu asukaskyselyyn ja vaikuta turvallisuuteen!

Harjavalta, Huittinen, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori ja Ulvila sekä Varsinais-Suomen ELY-keskus ovat aloittaneet yhteistyön Porin seudun liikenneturvallisuussuunnitelman laatimiseksi. Suunnitelmassa määritellään toimenpiteet, joilla parannetaan sekä asukkaiden että alueen läpi kulkevan liikenteen turvallisuutta. Keskeisenä lähtökohtana ovat asukkaiden mielipiteet ja kokemukset liikenneturvallisuudesta ja liikkumisolosuhteista.

Leader Pohjois-Satakunta / Verkostosta vetovoimaa -yhteistyöhanke

Kutsu yrityksille: Rakenna brändiäsi ja tavoita nuoret työpaikkavideoilla Yhdeksän kunnan alueella käynnissä oleva Verkostosta vetovoimaa -yhteistyöhanke herättää alueemme elinvoimaisuutta monipuolisilla toimenpiteillä. Hankkeen yksi osa on yrityskohtaisten työpaikkavideoiden tuottaminen, jotka toteutetaan tämän vuoden loppuun mennessä. Näiden videoiden avulla tuodaan esiin Pohjois-Satakunnan monipuolisia työmahdollisuuksia ja innostetaan erityisesti nuoria näkemään alueemme potentiaalin.

Pomarkun oma AVOIMET PIHAT –tapahtuma sunnuntaina 4.8.2024 klo 12-17

ETSINTÄKUULUTUS!! Hienosti on tullut kohteita, mutta vielä mahtuu mukaan!

Kesä tuo muutoksia aukioloaikoihin!

Kunnanvirasto on suljettuna kesällä 24.6.-28.7.2024 välisen ajan. Pomarkun kunnanviraston puhelinpalvelu palvelee kesällä seuraavasti: Ma-to klo 10–15 ja pe klo 10–14 Puh. 02 550 5666 Kunnanviraston asiointipiste (Kela ja Verohallinto) on suljettu 17.-20.6.2024, 5.-23.8.2024 sekä 30.8.-2.9.2024.

Asiointipiste suljettu 17.-21.6.2024

Kunnanviraston asiointipiste (Kela ja Verohallinto) on suljettu 17.-21.6.2024. Asioithan tarvittaessa Porin toimipisteissä.

Leader Pohjois-Satakunta / Verkostosta vetovoimaa -yhteistyöhanke

Uutta elämää tyhjille asunnoille Moni haaveilee maalle muuttamisesta ja etsii sitä oikeaa, unelmien kotia maaseudun rauhasta. Maalla asumisesta on koronavuosien myötä tullut yhä useammalle potentiaalinen vaihtoehto.  Kylissä ja kuntakeskuksissa verkkoyhteydet ovat jo yhtä hyvät kuin kaupungeissa, joten etätyönteko onnistuu myös maaseudulta käsin. Huokeammat asumisen kustannukset, pienet ryhmäkoot päiväkodeissa ja lähikouluissa sekä luonnon läheisyys houkuttelevat monia […]

Tänään ovat uudet ylioppilaat saaneet lakkinsa!

Sydämelliset onnittelut teille kaikille, jotka olette saavuttaneet tämän upean virstanpylvään. Nyt on kaikkien ammattiin valmistuneiden, koulunsa päättäneiden, kaikkien kesälaitumille siirtyneiden aika nauttia ansaitusta kesälomasta ja kerätä voimia tulevia haasteita varten. Hyvää ja rentouttavaa kesää kaikille!

Vastaa Pohjois-Satakunnan kuntien asukaskyselyyn Satakunnan hyvinvointialueen palveluverkkoselvitykseen liittyen

Sosiaali- ja terveyspalvelut ovat siirtyneet Satakunnan hyvinvointialueen vastuulle vuoden 2023 alusta. Vaikka sote-palvelut eivät ole enää kuntien järjestämisvastuulla, ovat Pohjois-Satakunnan kunnat (Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Pomarkku, Merikarvia ja Siikainen) kiinnostuneita kuulemaan asukkaidensa näkemyksiä hyvinvointialueen palveluverkkoselvitykseen liittyen, jotta asukkaiden näkemyksiä ja kokemuksia voidaan viedä eteenpäin hyvinvointialueelle.    Tästä pääset lukemaan palveluverkkoselvityksen Kyselyyn on mahdollista vastata 12.6.2024 asti.  Voit […]

Poikkeuksia aukioloajoissa 3.-6.6.2024

Kunnanviraston neuvonta on avoinna maanantaina 3.6.2024 klo 10-14. HUOM! Europarlamenttivaalien ennakkoäänestys on kunnanviraston aulassa 29.5.2024 – 4.6.2024.

Pihkassa Pomarkkuun -arvonta

PIHKASSA POMARKKUUN -arvonta Pomarkun kunta kiittää lämpimästi kaikkia kävijöitä onnistuneesta Pihkassa Pomarkkuun -tapahtumasta! Meillä oli kunnia saada vieraiksi Duudsoneista tutut HP ja Jarppi, tanssibändi Kaiho ja huutokauppakeisarin apuri Markku. Palloilusali täyttyi ilmatäytteisillä aktiviteeteilla ja lasten riemulla, huutokaupat toivat jännitystä päivään ja markkinajuna sekä myyntikojut loivat iloisen markkinatunnelman.

Pomarkun kulttuuritoimen järjestämät matkat kesällä 2024

Kulttuurimatka Urjalaan lauantaina 13.7.2024Lähde mukaan ainutlaatuiselle kulttuurimatkalle Urjalaan, jossa yhdistyvät puutarha, historia, taide ja herkut! Matka tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille, mukaan lukien vierailut herkullisessa Urjalan Makeistukussa, ainutlaatuisessa Pölkinvuoren elämyspuutarhassa sekä historiallisessa Nuutajärven Lasikylässä. Nauti paikallisen Pruuki Bistron lounaasta ja tutustu Nuutajärven kartanon kiehtovaan historiaan opastetun kierroksen myötä.Hinta: Aikuiset 55 €, lapset alle 12 vuotta 37 € […]

Joukkoliikenne yhteysvälillä Kankaanpää-Pomarkku-Pori 3.6.2024 alkaen

Kankaanpää-Pomarkku-Pori joukkoliikenneyhteyksien operaattori vaihtuu 3.6.2024 alkaen. Jatkossa linjastoa ajaa A. Lamminmäki Oy.

Siirry takaisin sivun alkuun