Yrittäjyysinfo verkossa

Maksuton yrittäjyysinfo verkossa ti 7.5.2024 klo 17–19 (Karvia, Merikarvia, Pomarkku, Siikainen) Minustako yrittäjä? Tervetuloa kuulemaan ja kysymään yrittäjyydestä ti 7.5.2024 klo 17–19!Tämä verkkotapahtuma on suunnattu erityisesti kuntien #Karvia, #Merikarvia, #Pomarkku ja #Siikainen asukkaille. Saat infossa tietoa mm. yrittäjyydestä, starttirahasta, yrittäjäkoulutuksista, alkavan yrittäjän Leader-tukirahoituksista ja maksuttomista yritysneuvontapalveluista. Infossa puhuvat Enterin yritysneuvoja, TE-toimiston starttiraha-asiantuntija ja Leader Pohjois-Satakunnan […]

Maksuton yrittäjyysinfo verkossa ti 7.5.2024 klo 17–19 (Karvia, Merikarvia, Pomarkku, Siikainen)

Minustako yrittäjä? Tervetuloa kuulemaan ja kysymään yrittäjyydestä ti 7.5.2024 klo 17–19!Tämä verkkotapahtuma on suunnattu erityisesti kuntien #Karvia, #Merikarvia, #Pomarkku ja #Siikainen asukkaille.

Saat infossa tietoa mm. yrittäjyydestä, starttirahasta, yrittäjäkoulutuksista, alkavan yrittäjän Leader-tukirahoituksista ja maksuttomista yritysneuvontapalveluista.

Infossa puhuvat Enterin yritysneuvoja, TE-toimiston starttiraha-asiantuntija ja Leader Pohjois-Satakunnan rahoitusasiantuntija.

Voit osallistua infoon Teamsilla tai tietokoneen/puhelimen nettiselaimen kautta (selainsuositus Chrome). Saat osallistumislinkin sähköpostiisi lähempänä tapahtuma-ajankohtaa (viimeistään infopäivänä).

Ilmoittautuminen viimeistään ti 7.5.2024 klo 12 tästä linkistä .

Siirry takaisin sivun alkuun