Pomarkun oma AVOIMET PIHAT –tapahtuma sunnuntaina 4.8.2024 klo 12-17

ETSINTÄKUULUTUS!! Hienosti on tullut kohteita, mutta vielä mahtuu mukaan! Pomarkun pihat sunnuntaina 4.8.2024 klo 12-17! Innostutko pistämään oman pihasi näytille? Pihasi ja puutarhasi ei tarvitse olla huippuhieno tai -siisti. Jos nautit puutarhan rakentamisesta ja hoitamisesta ja haluat jakaa kokemuksiasi muiden kanssa, tämä on tilaisuutesi! Voit myös järjestää kirpputorin, pop-up kahvilan tai ilahduttaa musiikkiesityksillä. Onko sinulla […]

ETSINTÄKUULUTUS!!

Hienosti on tullut kohteita, mutta vielä mahtuu mukaan! Pomarkun pihat sunnuntaina 4.8.2024 klo 12-17!

Innostutko pistämään oman pihasi näytille? Pihasi ja puutarhasi ei tarvitse olla huippuhieno tai -siisti. Jos nautit puutarhan rakentamisesta ja hoitamisesta ja haluat jakaa kokemuksiasi muiden kanssa, tämä on tilaisuutesi! Voit myös järjestää kirpputorin, pop-up kahvilan tai ilahduttaa musiikkiesityksillä. Onko sinulla yritys? Tämä on loistava mahdollisuus yritysesittelyyn.

Ota yhteyttä numeroon 040 756 6617 tai sähköpostitse pirjo.schulze@pomarkku.fi. Jokainen järjestää pisteensä oman näköiseksi ja omalla vastuulla. Kaikissa pihoissa on kauneutta!

Siirry takaisin sivun alkuun