Pihkassa Pomarkkuun -arvonta

PIHKASSA POMARKKUUN -arvonta Pomarkun kunta kiittää lämpimästi kaikkia kävijöitä onnistuneesta Pihkassa Pomarkkuun -tapahtumasta! Meillä oli kunnia saada vieraiksi Duudsoneista tutut HP ja Jarppi, tanssibändi Kaiho ja huutokauppakeisarin apuri Markku. Palloilusali täyttyi ilmatäytteisillä aktiviteeteilla ja lasten riemulla, huutokaupat toivat jännitystä päivään ja markkinajuna sekä myyntikojut loivat iloisen markkinatunnelman. Kiitos, että teitte päivästä ikimuistoisen! Tapahtuman kunniaksi arvomme […]


PIHKASSA POMARKKUUN -arvonta

Pomarkun kunta kiittää lämpimästi kaikkia kävijöitä onnistuneesta Pihkassa Pomarkkuun -tapahtumasta!

Meillä oli kunnia saada vieraiksi Duudsoneista tutut HP ja Jarppi, tanssibändi Kaiho ja huutokauppakeisarin apuri Markku. Palloilusali täyttyi ilmatäytteisillä aktiviteeteilla ja lasten riemulla, huutokaupat toivat jännitystä päivään ja markkinajuna sekä myyntikojut loivat iloisen markkinatunnelman. Kiitos, että teitte päivästä ikimuistoisen!

Tapahtuman kunniaksi arvomme kolme Pihkassa Pomarkkuun t-paitaa (koko XL) Pomarkun kunta Facebook- sivuilla.

Arvonnan ohjeet: Arvomme voittajat alkuperäiseen Facebook julkaisuun laittaneiden kommenttien kesken. Otamme mielellämme vastaan palautetta, ruusuja ja risuja, tulevaisuuden tapahtumia ajatellen. Jakaminen ei kuulu osallistumisehtoihin, mutta Pomarkun kunta kiittää, jos JAAT.

Voitosta ilmoittaminen: Arvomme voittajat 31.5.2024 ja otamme heihin yhteyttä Pomarkun kunnan Facebook-tilin kautta henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Emme pyydä rekisteröitymään emmekä klikkaamaan linkkejä. Huom! Palkinto täytyy noutaa Pomarkun kunnanvirastolta (os. Vanhatie 14).

Facebook ei ole mukana arvonnassa! Onnea arvontaan!

Siirry takaisin sivun alkuun