Kirjastopalvelut Huoneen hyllyillä kirjoja, matto ja keinuhevonen.

Sivulla oleva linkki avautuu uuteen ikkunaan.

Kirjastossa saat tietoa ja elämyksiä kirjoista, musiikista, elokuvista, lehdistä, peleistä ja tietokannoista. Kirjastossa tiedon hakemisen lisäksi voit lainata aineistoa myös kotiisi, lukea ja kuunnella e-kirjoja ja e-äänikirjoja, osallistua lukupiiriin tai satutunneille sekä digitoida omaa aineistoasi; skannata, muokata ja tallentaa valokuvat, diat ja negatiivit digitaaliseen muotoon. Tiloissamme voit opiskella, tehdä etätyötä, pelata lautapeleillä, kuunnella musiikkia tai lukea lehtiä eMagz- verkkopalvelun, E-lehtipalvelu Zinion tai ePressin kautta. Kirjastomme tarjoaa asiakkailleen julkiseen käyttöön langattoman WLAN – verkon ja asianmukaiset tietokoneet. Kirjastossamme järjestetään erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä. Kirjastomme on mukana maakunnallisessa Satakunnan kirjastojen yhteisjärjestelmässä Satakirjastot, joka on Satakunnan kirjastojen yhteinen aineisto- ja asiakastietokanta.

 

Omatoimikirjasto palvelee

Omatoimikirjasto on palvelu, jossa asiakas asioi, lukee lehtiä tai oleilee kirjastossa itsenäisesti kirjaston palveluaikojen ulkopuolella. Omatoimikirjasto palvelee joka päivä klo 7–21. Henkilökunta on paikalla ma, ti ja to klo 10–17, ke 10–18 ja pe klo 10–14. Käyttöoikeus on kaikilla voimassa olevan Satakirjastojen kortin omistajilla.

Sisäänkirjautuminen tapahtuu kirjastokortilla ja henkilökohtaisella tunnusluvulla eli PIN-koodilla (poikkeuksena pienet lapset vanhempiensa seurassa). PIN-koodin saa kirjastosta palveluaikana. Omatoimikirjaston käyttäjän on huolehdittava, että kirjastotilaan ei tule avoimesta ovesta muita henkilöitä.

Takaaja on vastuussa alle 15-vuotiaan kirjastokortilla tapahtuvasta omatoimikirjaston käytöstä sekä omatoimiajalla tapahtuvista mahdollisista väärinkäytöksistä. Huoltaja voi kieltää huollettavaltaan omatoimikirjaston käyttöoikeuden. Satakirjastojen omatoimikirjastojen käyttösäännöt saa kirjastosta tai Satakirjastojen omatoimikirjastojen käyttösäännöt

Kulttuuripalvelut

Kun haluat tuoda Pomarkun taidepuistoon taidetta, otathan yhteyttä Elena Iso-Ojaan p. 044 550 5642.

Avustusten jakoperusteet

Monitoimihallin sähköinen avain ja kuntosalin käyttöaika

Sähköisen avaimen sekä kuntosalioikeutta voi ostaa kunnanviraston neuvonnasta os. Vanhatie 14 (avoinna ma, ti, ke ja to klo 10-15 ja pe klo 10-14) ja kunnanviraston sulkeuduttua, klo 15 jälkeen voi asioida kirjaston aukioloaikojen mukaisesti.

Pomarkun kunnankirjasto
Vanhatie 14, 29630 Pomarkku
p. 044 750 1170
kirjasto(at)pomarkku.fi

Kirjaston palvelupäällikkö
Elena Iso-Oja
p. 044 550 5642
elena.iso-oja(at)pomarkku.fi
Kirjasto- ja kulttuuripalvelut

Toimistosihteeri
Pirjo Schulze
p. 02 550 5666
pirjo.schulze(at)pomarkku.fi
Neuvonta-ja yhteispalvelupiste sekä kirjasto

Kirjaston aukioloajat

Henkilökunta on paikalla ma, ti ja to klo 10–17, ke 10–18 ja pe klo 10–14.
Aattopäivinä kirjasto suljetaan klo 16.

Omatoimikirjasto palvelee joka päivä klo 7–21.