Auringonkukkakisa 2024

Kuntalainen ja mökkiläinen, haluatko olla mukana etsimässä Pomarkun pisintä auringonkukkaa vuosimallia 2024? Osallistu leikkimieliseen kilpailuun ja kasvata oma aurinkoinen jättiläisesi! Toimita valokuva ja kukan pituus osoitteeseen pirjo.schulze@pomarkku.fi viimeistään 12.9.2024 klo 12. Muistathan, että kuvassa tulee näkyä kasvattamasi auringonkukka ja kukan pituus mitataan tyvestä kukinnon korkeimpaan terälehteen saakka suoralla linjalla. Kilpailuun voi osallistua vapaasti valitsemallaan auringonkukkalajikkeella. […]

Kuntalainen ja mökkiläinen, haluatko olla mukana etsimässä Pomarkun pisintä auringonkukkaa vuosimallia 2024? Osallistu leikkimieliseen kilpailuun ja kasvata oma aurinkoinen jättiläisesi! Toimita valokuva ja kukan pituus osoitteeseen pirjo.schulze@pomarkku.fi viimeistään 12.9.2024 klo 12. Muistathan, että kuvassa tulee näkyä kasvattamasi auringonkukka ja kukan pituus mitataan tyvestä kukinnon korkeimpaan terälehteen saakka suoralla linjalla.

Kilpailuun voi osallistua vapaasti valitsemallaan auringonkukkalajikkeella. Tulemme paikan päälle mittaamaan pisimmän kukan pituuden ennen voittajan julkaisua. Kukan on sijaittava Pomarkussa.

Voittajalle on luvassa mahtava yllätyspalkinto, ja lisäksi arvomme kaikkien osallistujien kesken lohdutuspalkinnon!

Tehdään tästä kesästä auringonkukkien juhla Pomarkussa. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Pirjo Schulzeen numerosta  02 5505 666 tai 040 756 6617. Tapahtuman järjestää Pomarkun kulttuuritoimi.

Siirry takaisin sivun alkuun