Nuorille aktiviteetteja

Nuorisotalo on avoinna 1.3. alkaen vain alakoululaisille ma, ti ja to klo 17 – 19 seuraavan ryhmäjaon mukaisesti koronatilaneen vuoksi. Nuorisotalon aukioloajat ovat voimassa 28.3.2021 asti. 

  • Ma 5. luokkalaiset
  • Ti 6. luokkalaiset
  • To vuoroviikoin 5. ja 6. luokat. Viikko 9 (to 4.3) 5. luokka, viikko 10 (to 11.3.) 6. luokka, viikko 11 (to 18.3.) 5. luokka, viikko 12 (to 25.3.) 6.luokka jne.
  •  

Sivulla olevat linkit ja pdf-tiedostot avautuvat uuteen ikkunaan.

Pomarkussa vapaa-aikapalveluista vastaa hyvinvointitoimi ja hyvinvointikoordinaattori Reijo Peltomaa.

Pomarkun kunta tarjoaa nuorille monenlaisia aktiviteetteja, mm. Pomarkun VPK, Pomarkun 4H, partiotoiminta, Pomarkun Ura ja Pyry, Pomarkun Naisvoimistelijat ja nuorisotalon toiminta.

Nuorisotalo (Koulutie 4, entinen vanha kansakoulu) on syksyisin ja keväisin avoinna tiistaista lauantaihin klo 18-22.Klo 21 jälkeen nuorisotalon käyttö on tarkoitettu yläasteikäisille ja sitä vanhemmille. Nuorisotalolla on mahdollista mm.lukea lehtiä,katsella tv:tä,kuunnella musiikkia,pelata biljardia tai pöytätennistä.
Elokuvateatteri Kino Hakalinna on myös avoinna syksyisin ja keväisin.Esitykset ovat pääasiassa perjantai- ja sunnuntai-iltaisin.
Vikke Nousiaisen ja Asseri Heervän Suomen Englanninopettajat RY:n videokilpailun voittaja video:”Pomarkku – A bridge to home”.
Hyvinvointikoordinaattori
Reijo Peltomaa
p. 040 523 7758
reijo.peltomaa(at)pomarkku.fi

 

Löytyykö täältä tekemistä?

Seutukunnallinen etsivä nuorisotyö
Honkakosken Kiri

Frisbeekartta

Kaukalon käyttövuorot

Pomarkun pyöräilykartta

Pomarkun polunkävijät