Mahdollisuudet

Sivulla olevat linkit aukeavat uuteen ikkunaan.

Factory 23

Valtatie 23 on yksi Satakunnan pääliikenneväylistä. Valtatietä kulkee Pomarkun kohdalla päivittäin noin 4000 ajoneuvoa. Tien varrelle on Pomarkussa keskittynyt merkittävä määrä yrityksiä ja osaamista. Katso oheinen esite Factory 23 niin näet, miksi Pomarkkuun kannattaa tulla!
Factory 23

Rautainen Pomarkku

MONIPUOLISTA METALLIALAN OSAAMISTA

Rakentajien Pomarkku

Pomarkussa toimiin useita rakennusalan tai rakentamiseen liittyviä yrityksiä, jotka ovat valmiit palvelemaan rakentajia. Pomarkussa meillä on valttina ammattitaito, oikea palveluasenne, luotettavuus ja joustavuus. Olemme täällä vain 20 minuutin päässä Porista ja Kankaanpäästä!

Pomarkussa toimii useita rakennusliikeitä, ovi- ja ikkunatehdas, kerrostalo- ja muita elemettejä valmistava betonielementtitehdas, sähkö ja putkiliikeitä, keittiökalustetehdas, lukuisa maanrakennusyrityksiä, monipuolinen rautakauppa, sahatavaraliike, mökkitalkkareita, huonekalujen entisöijä jne. Myös rakennustöiden suunnitteluun ja valvontaan löytyy ammattilaisen apua.

Tarvittaessa yrityksemme toimivat yhtesityössä keskenään eli voit tilata työmaallesi samalla yhteydenotolla monen alan osaajia.

Katso lisää: www.pomarkku.fi/rakentajat