Aloittavien yrittäjien neuvonta

Uusyrityskeskus Enter Satakunta antaa ohjausta liikeidean kehittämiseen ja liiketoimintasuunnitelman laatimiseen sekä tietoa rahoitusmahdollisuuksista, luvista ja ilmoituksista. Meiltä saat apua myös starttirahan hakemiseen, veroasioihin ja yrityksen rekisteröintiin.

Yritysneuvoja auttaa sinua yritysmuodon valinnassa, investointi- ja kannattavuuslaskelmien tekemisessä sekä yrityksen ostamiseen liittyvissä asioissa. Yritysmuotoja ovat ”kevytyrittäjyys”, tmi, oy, ky, avoin yhtiö ja osuuskunta.

Varaa aikasi tästä.

Anne Heikintalo
Yritysneuvoja
0505277145
anne.heikintalo@yrittajat.fi

Enter Satakunnan facebook sivut

Uusyrityskeskuksen valtakunnalliset www-sivu

 

kuvitus kuva. Sisältö myös tekstissä.

(Päivitetty 9.9.2021)

Pomarkku on mukana Maaseutuyritysten kasvun portaat – suunnittelulla ja yhteistyöllä kannattavuutta yritysneuvontahakkeessa. Autamme maaseutuyrityksiä kasvun tai muutoksen haasteissa, toimimme yrittäjien tukena muuttuneessa markkinatilanteessa ja edistämme yritysten yhteistyötä toisten yritysten ja asiantuntijoiden välillä. Muuttuneessa tilanteessa yrittäjät joutuvat entistä enemmän pohtimaan yrityksensä suuntaa ja muuttuvia markkinoita. Pienryhmän on havaittu toimivan hyvin tässä tilanteessa. Parhaimmillaan ryhmistä saa uutta näkökulmaa ja yhteistyömahdollisuuksia.

Yrittäjällä on mahdollisuus saada 8 tuntia yrityskohtaista neuvontaa kalenterivuodessa maksutta – käytä siis tilaisuus hyväksesi ja ota yhteyttä!

Pirita Huhtasalo, 0500 190 180, pirita.huhtasalo(at)proagria.fi

Annina Luotonen, 040 661 9010, annina.luotonen(at)proagria.fi

Maaseutuyritysten kasvun portaat – hanke löytyy Facebookista ja Instagramista.

Yritystuet

Satakunnan Ely-keskuksesta on haettavissa kehittämisavustusta pien- ja keskisuurten yritysten kehittämistoimenpiteisiin ja investointeihin.

Finnvera tarjoaa rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä viennin riskeiltä suojautumiseen.

Leader-tuki yrittäjille

Leader Pohjois-Satakunta

on paikallinen kehittäjäyhdistys, joka toimii Pohjois-Satakunnan ja Luoteis-Pirkanmaan alueella. Yhdistys rahoittaa EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan elinkeinojen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä.
Satakunnan Yrittäjät ry, http://www.satakunnan.yrittajat.fi

Omistajanvaihdos neuvonta

Pomarkkulainen yrittäjä voi hakea neuvontaa yrityksen sukupolven- ja omistajanvaihdosasioissa Satakunnan yrittäjiltä.

Lisätietoja
https://www.yrittajat.fi/satakunnan-yrittajat/a/saty-omistajanvaihdos

Ota yhteyttä
Satakunnan Yrittäjät Pia Österlund 050 410 0957, ​pia.osterlund(a)yrittajat.fi

(Päivitetty 14.4.2021)

Apua yrittäjille koronavirustilanteessa

Kustannustuen kolmannen kierroksen hakuaika alkaa 27.4. Tukea haetaan Valtiokonttorin sähköisen asiointipalvelun kautta.

Sivulla oleva linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

Yritysten kustannustuki

ProAgria Länsi-Suomi on mukana antamassa  neuvoja ja sparrausta korona poikkeusrahoituksen haussa !

Sari Uoti, 050 552 1626, sari.uoti(at)proagria.fi

Annina Luotonen, 040 661 9010, annina.luotonen(at)proagria.fi

ProYritys – hanke löytyy face ja instagram @ProYritys

(Päivitetty 21.6.2021)

Maksuttomia yrittäjyysinfoja

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua maksuttomiin yrittäjyysinfoihin asuitpa tai lomailitpa sitten missä päin maailmaa tahansa!

Infot järjestetään Teamsin välityksellä ja tarjolla on useita vaihtoehtoisia ajankohtia. Infoja ei tallenneta, mutta niiden sisältämät tietolähteet lähetetään infoihin osallistuneille jälkikäteen sähköpostitse.

Voit ilmoittautua infoon kyseistä päivämäärää klikkaamalla. Voit osallistua vain yhteen tai vaikka kaikkiin kolmeen infoon oman kiinnostuksesi mukaan.

Yrittäjyysinfot

Suositeltavaa kuitenkin on, että aloitat alusta eli ideasta. Liikeideasta suunnitelmaksi -infosta saat nimittäin enemmän irti, kun olet ensin osallistunut Ideasta liikeideaksi -infoon.

Osallistuessasi infoon suljethan kameran ja mikrofonin infon ajaksi, ettei ääni kierrä eivätkä mahdolliset taustaäänet häiritse muita osallistujia. Voit kirjoittaa kysymyksiä ja kommentteja infossa olevaan chattiin, käsittelemme ne kunkin tapahtuman lopuksi.Naishenkilö miettii eri yritysmuotoja.