Suomi.fi-viestit asiointipalvelu

Pomarkun kunnassa on käytössä suomi.fi-viestit asiointipalvelu

Sivulla olevat linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Palvelun kautta kuntalaiset voivat viestiä kunnan viranomaisten kanssa tietoturvallisesti, nopeasti ja helposti. Suomi.fi/viestit on osa Väestörekisterikeskuksen ylläpitämää Suomi.fi-tietovarantopalvelua. Käytettävissäsi on myös älypuhelimeen ladattava mobiiliapplikaatio.
Ottamalla käyttöön Suomi.fi-viestit, annat yleisen suostumuksen, että kaikki viranomaisviestit voidaan toimittaa sinulle sähköisesti Suomi.fi-viesteihin. Suostumuksesi jälkeen Suomi.fi-viestejä käyttävät viranomaiset ja muut palvelua käyttävät organisaatiot saavat toimittaa sinulle viestejä sekä päätösasiakirjoja sähköisesti Suomi.fi-viesteihin. Tällöin viestejä ei toimiteta postitse. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
Sähköposti ei ole tietoturvallinen asiointiväline. Suomi.fi-viestit asiointipalvelun avulla takaamme, että tietosi eivät päädy vääriin käsiin. Helppokäyttöinen viestit-palvelu on normaalin sähköpostin kaltainen, mutta toimii suojatulla yhteydellä.
Kun sinulle tulee viesti Suomi.fi-viesteihin, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Mobiilisovelluksen käyttäjänä saat ilmoituksen saapuneista viesteistä myös push-viestinä puhelimeesi, mikäli olet ottanut push-ilmoitukset käyttöösi. Suomi.fi-verkkopalveluun ei näin ollen tarvitse mennä vain nähdäkseen, onko sinne tullut uusia viestejä. Pääset lukemaan viestin tunnistautumalla ensin sisään Suomi.fi-viesteihin.
 

Tutustu tarkemmin Suomi.fi palveluun osoitteessa https://www.suomi.fi/viestit.