Kivisillan päiväkoti

Esittely

Kivisillan päiväkoti on vuonna 2023 valmistunut uusi päiväkotirakennus. Kivisillan päiväkoti tarjoaa kokopäiväistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta sekä huoltajien työstä tai opiskelusta johtuen tarvittaessa vuorohoitoa.

Päiväkoti sijaitsee alakoulun vieressä, osoitteessa Lammintie 2, Pomarkku.

Kivisillan päiväkodin tilat ja lähiympäristö tarjoavat monipuoliset oppimismahdollisuudet kaikille lapsille. Käytössämme on koulun liikuntasali sekä kävelymatkan päässä Pomarkun monitoimihalli, jotka tarjoavat monia mahdollisuuksia innostavaan liikkumiseen. Pihamme on monipuolinen ja lähiympäristöstä löytyy metsiä, joita hyödynnämme toiminnassamme.

Varhaiskasvatuksen tavoitteena on tukea lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista sekä edistää tämän hyvinvointia. Jokaiselle lapselle tehdään vuosittain varhaiskasvatussuunnitelma ja esioppilaille esiopetussuunnitelma. Toimintamme painopisteitä ovat tunnetaidot, leikin kehittäminen sekä monialaisen ja vanhempien kanssa tehtävän yhteistyön kehittäminen.

Pomarkun kunta järjestää laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta yhteistyössä vanhempien kanssa – perheen ja lapsen yksilölliset tarpeet huomioiden.

”Missä on selkeitä sääntöjä ja rakkautta ilman ehtoja – nimenomaan molempia – siellä on lapselle turvallisia ihmisiä ja hyvä koti.”

Yhteystiedot

Päiväkodin johtaja Piia Lemström

044 750 1195

piia.lemstrom@pomarkku.fi

Vauhtiveikot 044 750 1169

Nopsajalat 044 541 1332

Vipeltäjät ja varahoito 040 621 4191

Touhutossut 044 750 1196