Pomarkun kunnan kesätyöpaikat v. 2022

Pomarkun kunta tarjoaa yhteensä n. 13 kesätyöpaikkaa pomarkkulaisille nuorille touko-elokuussa. Kesätyöt on suunnattu vuosina 2000-2006 syntyneille nuorille. Kaikki kesätyöpaikat ovat haettavissa Kuntarekry- työnhakusivuston kautta. Tarjolla on tuttuja tehtäviä kunnan kesäapuna mm. siivouksessa, viheralueiden hoidossa, lastenhoidossa ja kotiseutumuseolla. Hakuaika kaikkiin tehtäviin on 8.4.2022 klo 15.00 mennessä. Kaikki hakijat pääsevät työhaastatteluun. Valinnasta ilmoitetaan kaikille hakijoille huhtikuun loppuun mennessä.

Hakuohjeet Kuntarekryn kautta hakemiseen:
1.Löydät kesätyöpaikat kirjoittamalla ”Missä kunnassa haluaisit työskennellä” valikkoon Pomarkku.
2.Valitse haluamasi työpaikka (Kesätyöt) ja lue työpaikkailmoitus.
3. Hae paikkaa kohdasta Hae työpaikkaa.
4.Rekisteröidy tai kirjaudu sisään. (Rekisteröitymisesi jää ohjelmaan, jolloin voit myöhemminkin hakea ohjelman kautta työpaikkoja).
5.Täytä hakemus huolellisesti. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.
Pystyt muokkaamaan hakemustasi hakuajan päättymiseen asti.
Muista lopuksi lähettää hakemuksesi.

Kuvaus kunnan kesätyöpaikoista

Kesäkerho kesäkuussa

Tehtäviin kuuluu erilaisten pihaleikkien ja pelien järjestämistä ja ohjaamista pienille lapsille, ja toimiminen valvojina sekä apulaisina kesäkerhon henkilökunnan kanssa.
Työpaikkoina on kirkonkylän koulun piha. Pääasiassa ollaan ulkona, sisätiloissa vain tarvittaessa. Tehtävä edellyttää oma-aloitteista ja reipasta otetta työhön. Mikäli pidät lasten kanssa työskentelystä, tässä on hyvä paikka sinulle. Lasten kanssa jokainen päivä on erilainen ja siinä onkin tämän työn suola. Yhteyshenkilö päiväkodin johtaja Piia Lemström p. 044 750 1195.

Siivoustyö

Työtehtävät ovat monipuolista siivoustyötä mm. ikkunoiden ja lattioiden pesua, kouluilla myös pulpettien pesua. Työntekijä toimii kunnan kiinteistöissä siistijän avustajana tai itsenäisesti ohjeiden mukaan.
Työympäristönä on mm. yhteiskoulu/lukio, ala-aste, kirjasto, paloasema ja kunnantalo. Jos olet aktiivinen ja toimeen tarttuva, tämä työ sopii sinulle. Mukavaa on myös päästä tekemään siivoustyötä työkaverin kanssa yhdessä. Yhteyshenkilö siivoustyön ohjaaja Jenna Itälaakso p. 044 750 1178.

Ruokapalvelu heinäkuussa

Tehtäviin kuuluu keittiön siisteydestä huolehtimista, astiahuoltoa ja keittiön muita avustavia tehtäviä. Tässä on hyvä kesätyöpaikka alasta kiinnostuneelle. Työpaikkana on Keskuskeittiö vanhainkodin alakerrassa. Yhteyshenkilö ruokapalvelupäällikkö Katariina Salmi p. 044 051 6171.

Viheralueet ja urheilualueet

Työtehtäviin kuuluu nurmialueiden, pensaiden / puskien leikkaamista ja siistimistä sekä muita avustavia tehtäviä, jotka kuuluvat kunnan puistoalueiden hoitoon. Siistittäviä kohteita ovat keskustan viheralueet ja urheilualueet, kuten kuntoradan alue, urheilukentän / monitoimihallin ympäristö ja jalkapallokentän nurmialueet. Tehtäviin saattaa kuulua myös pienimuotoisia korjaus- ja huoltotehtäviä kunnan varastolla.
Työympäristö on mm. kevyenliikenteen väylien ja autoteiden välissä sekä niiden välittömässä läheisyydessä olevat nurmialueet, kuten myös urheilukenttä ympäristöineen, ja jalkapallokenttä. Työvälineinä ovat työnnettävä ruohonleikkuri ja päältä ajettava ruohonleikkuri (edellyttää traktori- tai mopokortin), trimmeri ja raivaussaha. Ikärajasuositus tähän tehtävään on 18 vuotta. Tämä työ on melko fyysistä, mutta mikäli tykkäät tehdä käsilläsi ja pidät ulkona olemisesta, on tässä hyvä paikka sinulle. Yhteyshenkilö rakennustarkastaja Harri Mäenpää p. 0405408246.

Kotiseutumuseo

Kotiseutumuseolla tehtäviin kuuluu kotiseutumuseon esittely vieraille, pitää paikat järjestyksessä (siivous), museoaineistojen digitointia tai muuta näyttelyn valmistamista. Työpisteenä on kotiseutumuseo osoitteessa Koulutie 4 A, Pomarkku. Kotiseutumuseo avoinna yleisölle kesäkuussa. Yhteyshenkilö kirjaston palvelupäällikkö Elena Iso-Oja p. 044 550 5642.

Nuorten kesätapahtumat
Kesällä järjestetään nuorille tapahtumia aikavälillä 6.6.-23.6. Tässä tehtävässä pääset nuoriso-ohjaajan avuksi järjestelyihin sekä toimittajaksi. Yhteyshenkilö nuoriso-ohjaaja Mika Grönman p. 041 7313194.