Sähköisen avaimen hankkiminen

Sivulla oleva linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

Sähköisen avaimen (”läpyskän”) hankinnan yhteydessä avaimelle ladataan asiakkaan mahdollisesti ostama kuntosalin käyttöaika, esim. 1 vuoden kausikortti.Käyttöoikeuden vanhennuttua asiakas voi hankkia sitä lisää joko omatoimisesti Kulkuri -nettikaupassa (maksu pankkitunnuksilla) tai vierailemalla kunnanviraston neuvonnassa os. Vanhatie 14.Kulkurunettikaupan etusivu nettisivuilla

Kulkuri-nettikauppaan tästä

 

Ohjeita ja käytännön vinkkejä nettikaupan toimintaan

  • Omatoiminen lisäajan lataus vaatii jo aikaisemmin hankitun sähköisen avaimen
  • Nettikaupan käyttö aloitetaan rekisteröitymällä kaupan käyttäjäksi, käyttäjätunnukseksi kannattaa valita oma sähköpostiosoite
  • Tämän jälkeen luomasi tunnus yhdistetään järjestelmässä jo olevaan asiakastietoon. Tämä on manuaalinen prosessi ja kestää 2-3 päivää huomioiden kunnanviraston aukioloajat.
  • Kun tunnuksesi on käyttäkunnossa niin järjestelmään kirjaudutaan uudestaan tehdyillä tunnuksilla. Kirjautumisen jälkeen kaupan sivuilla on näkyvissä ”Kauppa” -valikko minkä takaa voit valita 1. käynti kerran, 1 kk, 6 kk ja 12 kk kuntosalin käyttöoikeuden ja siirtyä kassalle maksamaan.1.kerran käynti on voimassa ostopäivänä.
Nettikauppa ottaa huomioon ostohetkellä mahdollisesti vielä voimassa olevan käyttöoikeuden ja lisää uuden ostoksen nykyisen kauden ”loppuun”. Toisin sanoen ajoissa/etuajassa tehty käyttöoikeuden osto ei aiheuta asiakkaalle tappiota.
Virhe- tai epäselvissä tilanteissa ole hyvä ja ole yhteydessä kunnanviraston neuvontaan p. 02 550 5666.