Sähköisen avaimen hankkiminen

Sivulla oleva linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

Sähköisen avaimen (”läpyskän”) hankinnan yhteydessä avaimelle ladataan asiakkaan mahdollisesti ostama kuntosalin käyttöaika, esim. 1 vuoden kausikortti.Käyttöoikeuden vanhennuttua asiakas voi hankkia sitä lisää joko omatoimisesti Kulkuri -nettikaupassa (maksu pankkitunnuksilla) tai vierailemalla kunnanviraston neuvonnassa os. Vanhatie 14.

Jos tarvitset apua sähköisen avaimen ostamisessa, niin soita kunnanviraston neuvontaan p. 02 5505 666 (avoinna ma, ti, ke ja to klo 10-15 ja pe klo 10-14) ja kunnanviraston sulkeuduttua, klo 15 jälkeen voi asioida kirjastossa p. 044 750 1170. Kirjasto avoinna ma, ti ja to klo 10-17 ja ke klo 10-18.

Kulkurunettikaupan etusivu nettisivuilla

Kulkuri-nettikauppaan tästä

 

Ohjeita ja käytännön vinkkejä nettikaupan toimintaan

  • Omatoiminen lisäajan lataus vaatii jo aikaisemmin hankitun sähköisen avaimen
  • Nettikaupan käyttö aloitetaan rekisteröitymällä kaupan käyttäjäksi, käyttäjätunnukseksi kannattaa valita oma sähköpostiosoite
  • Tämän jälkeen luomasi tunnus yhdistetään järjestelmässä jo olevaan asiakastietoon. Tämä on manuaalinen prosessi ja kestää 2-3 päivää huomioiden kunnanviraston aukioloajat.
  • Kun tunnuksesi on käyttäkunnossa niin järjestelmään kirjaudutaan uudestaan tehdyillä tunnuksilla. Kirjautumisen jälkeen kaupan sivuilla on näkyvissä ”Kauppa” -valikko minkä takaa voit valita 1. käynti kerran, 1 kk, 6 kk ja 12 kk kuntosalin käyttöoikeuden ja siirtyä kassalle maksamaan.1.kerran käynti on voimassa ostopäivänä.
Nettikauppa ottaa huomioon ostohetkellä mahdollisesti vielä voimassa olevan käyttöoikeuden ja lisää uuden ostoksen nykyisen kauden ”loppuun”. Toisin sanoen ajoissa/etuajassa tehty käyttöoikeuden osto ei aiheuta asiakkaalle tappiota.
Virhe- tai epäselvissä tilanteissa ole hyvä ja ole yhteydessä kunnanviraston neuvontaan p. 02 550 5666.