Hinnasto ja käyttöoikeudet Monitoimihallin kuntosalilta löytyviä laitteita. Tanko ja pieniä painoja, kaksi kuntopyörää, kaksi soutulaitetta ja crosstrainer.

Hinnasto

1 kk kausikortti 30 € – alennettu maksu 25 €

6 kk kausikortti 70 € – alennettu maksu 50 €

12 kk kausikortti 100 € – alennettu maksu 70 €

kertamaksu 5 € – alennettu maksu 3,50€
Hinnat sisältävät 10 % alv

– alennettu maksu: alle 18v, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät (Kelan peruspäiväraha tai työmarkkinatuki)
– sotaveteraaneilta ei maksua peritä
– 1 kuntosalin käyntikerta oikeuttaa 2 tunnin kuntosalin käyttöön monitoimihallin kuntosalilla tai yhteiskoulu-lukion kuntosalilla
Kulkuun oikeuttava sähköinen avain: 10€
Kuntosalioikeutta voi ostaa kunnanviraston neuvonnasta os. Vanhatie 14 (avoinna ma, ti, ke ja to klo 10-15 ja pe klo 10-14) ja kunnanviraston sulkeuduttua, klo 15 jälkeen voi asioida kirjaston kautta. Kirjasto avoinna ma, ti ja to klo 10-17 ja ke klo 10-18.
Maksuissa suosimme pankkikorttimaksuja. Meillä käy myös Smartum- setelit, SmartumPay, Edenred sekä Epassi.
Smartum liikuntaseteleillä, SmartumPaylla, Edenredillä sekä Epassilla voi maksaa vain kuntosalikortin, ei avainmaksua.
HUOM! Smartum liikuntaseteleillä, SmartumPaylla, Edenredillä sekä Epassilla ei voi myöskään maksaa palloilusalin tilavuokria, koska ne ovat tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön.

Käyttöoikeudet

Sähköisen avaimen ostavat kuntosalikortin käyttäjät ja salien vuoroja varanneet seurojen/ryhmien jäsenet eli kaikki monitoimihallia käyttävät 7v täyttäneet. Valtakirjalla avaimen voi hakea kuka vaan täysi-ikäinen henkilöllisyytensä todistanut henkilö. Lisäksi valtakirjalla voi hakea avaimeen lisäaikaa. Valtakirjan voi osoittaa kenelle vain täysi-ikäiselle henkilölle (ei tarvitse olla sukulainen). Valtakirjan esittäjän on tarvittaessa todistettava henkilöllisyytensä.
Avaimen haltija voi esitellä monitoimitaloa vieraille ilman, että vieraiden on hankittava sähköistä avainta.
Kuntosalin käyttäjä voi ladata sähköiseen kulkuavaimeen aikaa Kulkuri-nettikauppasivun kautta.
Kuntosalin ikäraja on 15 v. Monitoimihallin sähköisen kulkuavaimen voi ostaa 15v. täyttänyt henkilö. Alle 15 vuotiaiden sähköisen avaimen voi ostaa vain huoltaja. Kaikilla hallia käyttävillä yli 7v. täyttäneillä henkilöillä tulee olla sähköinen avain (avaimen hinta on 10€). HUOM! Smartum liikuntaseteleillä, SmartumPaylla, Edenredillä sekä Epassilla ei voi myöskään maksaa palloilusalin tilavuokria, koska ne ovat tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön.