Avaimen osto ja lataus

Monitoimihalliin kuljetaan sisälle vain sähköisellä avaimella ja hallin ovet ovat aina lukossa.

Sähköisen avaimen voi ostaa kunnanviraston neuvonnasta os. Vanhatie 14 (avoinna ma, ti, ke ja to klo 10-15 ja pe klo 10-14) ja kunnanviraston sulkeuduttua, klo 15 jälkeen voi asioida kirjaston kautta. Kirjasto avoinna ma, ti ja to klo 10-17 ja ke klo 10-18. Sähköisen avaimen ostavat kuntosalikortin käyttäjät ja salien vuoroja varanneet seurojen/ryhmien jäsenet eli kaikki monitoimihallia käyttävät 7v. täyttäneet.

Avain ostetaan kunnanvirastolta henkilökohtaisesti (tai valtakirjalla) ja sen saamiseksi täytetään henkilötietolomake ja todistetaan henkilöllisyys ja ladattaessa käyttöaikaa esitetään alennuksiin oikeuttavat asiakirjat. Sähköinen avain on henkilökohtainen. Avain maksaa 10€.Otamme mielellämme maksut pankkikortilla.

Sähköisen avaimen (”läpyskän”) hankkineet voivat ostaa avaimelleen lisää kuntosalin käyttöaikaa Kulkuri-nettikaupasta tai käymällä kunnanviraston neuvonnassa.

Sähköinen avain on henkilökohtainen, eikä sitä saa käyttää muut kuin avaimen omistaja. Hallille asennettujen valvontakameroiden avulla valvotaan mahdollisia väärinkäytöksiä. Väärinkäytösten seurauksena kulkuoikeus voidaan poistaa käyttäjältä.

Vuorojen varaus

Sivulla oleva linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

Kuntosali on kaikille avoin, eikä sinne voi varata vuoroja.

Palloiluhalliin ja ryhmäliikuntasaliin voi toistaiseksi varata vuoroja toimistosihteeri Pirjo Schulzelta 02 5505 666 pirjo.schulze(at)pomarkku.fi tai hyvinvointikoordinaattori Mika Grönmanilta: rmika.gronman(at)pomarkku.fi / 041 731 31948 sekä sähköisesti tämän linkin kautta:

Monitoimihallin palloilusalin varaus