Hyllyillä aikakausilehtiä.         

Lehdet

Sivulla olevat linkit aukeavat uuteen ikkunaan.

Lehtien lukusali

Avoinna kirjaston aukioloaikoina
P. 044 750 1170
kirjasto(at)pomarkku.fi

Sanoma- ja aikakauslehdet

Lehtilukusalissa on luettavissa noin 60 aikuisten ja noin 10 nuorten aikakauslehteä. Myös vanhat vuosikerrat ovat luettavissa ja lainattavissa. Sanomalehtiä tulee 7. Lehtien laina-aika on 2 viikkoa. Aikakauslehtien viimeisintä numeroa ei lainata. Myöskään sanomalehtien kuukautta nuorempia numeroita ei lainata.

Tilatut lehdet 2023

Lehtien säilytys

Pomarkussa ilmestyvät sanomalehdet Uutisluotsi ja Kankaanpään Seutu säilytetään sidottuina. Lehtien säilytyksestä voit tiedustella kirjastostamme tai tarkistaa tilanteen Säilytetyt lehdet 2023

Aikakauslehtipalvelu eMagz

 Satakirjastot ovat vuoden 2017 alusta hankkineet asiakkaidensa käyttöön eMagz-verkkopalvelun. Sieltä saa luettavakseen monien kotimaisten aikakauslehtien näköispainokset heti lehtien ilmestyttyä. Mukana ovat myös Ilta-Sanomat sekä Iltalehti. Palvelun arkistossa ovat saatavilla vanhemmat lehdet edellisen vuoden ajalta. eMagzia voi käyttää kaikissa Satakirjastoissa kirjastojen asiakaspäätteillä sekä omilla laitteilla kirjaston langattomassa verkossa osoitteessa emagz.fi 

ePress

Kotimainen ePress elektronisten sanomalehtien palvelu on käytettävissä Pomarkun kirjaston kaikilla tietokoneilla. Palvelussa on yli sata paikallis- ja maakuntalehteä, myös ruotsinkielisiä, heti niiden ilmestyttyä. Satakunnan alueen lehdistä luettavissa on mm. Uutisluotsi, Turun sanomat, Kankaanpään Seutu, Ylä-Satakunta. Palvelussa on mahdollista tulostaa sivuja sekä etsiä hakusanoilla haluttuja artikkeleita. Käytössä on myös 60 päivän arkisto. Lisätietoja kirjastosta.

E-lehtipalvelu Zinio

E-lehtipalvelu Zinio tarjoaa lähes viisikymmentä englanninkielistä aikakauslehteä näköisversioina. Luettavissa ovat esimerkiksi The Economist, Cosmopolitan, Elle, Men´s Health ja Newsweek. Näiden lisäksi löytyy mm. talouslehtiä, tiedelehtiä, nuortenlehtiä, harrastelehtiä, urheilulehtiä sekä käsityö- ja sisustuslehtiä. Lehtiä voi ladata luettavaksi myös kirjaston ulkopuolella ja ne ovat käytettävissä niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin. Ladattuja lehtiä voi lukea myös ilman verkkoyhteyttä.Satakirjastojen e-lehtikokoelma on nähtävissä osoitteessa rbdigital.com/sata . Lisää tietoa ja ohjeita Zinio e-lehtipalvelun käyttöön löydät sivulta www.satakirjastot.fi, sekä kirjastossa me autamme ja opastamme sinua mielellämme.