Koko perheen Pomarkun Lumo-tapahtuma lauantaina 28.5.2022

Kesän parhaassa tapahtumassa, Pomarkun Lumossa lauantaina 28.5. klo 10-16 Pomarkun monitoimihallilla ja sen ulkoalueella, otetaan kesä vastaan iloisin mielin. Tule siis sinäkin mukaan! Tapahtumassa huomioidaan koko perhe lapsista aikuisiin. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

 

Tapahtuman musiikista vastaa koko päivän ajan tangokuningas 2008 Jukka Hallikainen Jackpot yhtyeensä kanssa. Seinäjoen tangomarkkinoillakin vakiovieraana esiintyvän miesporukan biisilistaan kuuluu perinteisen tanssimusiikin lisäksi myös tanssittavia nykymusiikin hittikappaleita. Lapsia viihdyttää puolestaan Riesa-Pelle, joka esiintyy kaksi kertaa päivän aikana. Muun ajan Riesis viihtyy yleisön joukossa taituroiden ilmapallojen ja onnenpyöränsä kanssa. Pesäpallokentän valtaa myös erilaiset ilma-täytteiset aktiviteettijutut, pakohuonepeliä ja rc-autoja unohtamatta. Kaikki tämä on koko tapahtu-man ajan ilmaiseksi käytettävissä kaiken ikäisille lapsille ja nuorille.

 

Tapahtumassa pääsee rapsuttelemaan myös lehmiä, ihastelemaan villasukkataituruutta tai vaikkapa harjoittelemaan maallikkoelvytyksen taitoja. Ja taitaa paikallinen palokuntakin tulla kalustonsa kanssa paikalle, ralliautoja ja vanhojen menopelien näyttelyä unohtamatta. Monenmoista koettavaa ja nähtävää siis tulossa tapahtumaan kaiken ikäisille, sukupuoleen ja -polveen katsomatta. Ja mikä parasta, kevään kaunein sääkin on jo myös tilauksessa tapahtumapäivälle! Päivän kahvilatoiminnasta vastaa paikalliset yhdistykset/ yrittäjät ja herkkuja on tulossa tarjolle laidasta laitaan.

 

Yritys-/yhdistysesittelijä ja markkinamyyjä! Esittelijöitä ja myyjiä on ilmoittautunut yhteensä jo yli 40! Ilmoittaudu sinäkin. Osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Jos haluat varmistaa paikkasi, ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian, kuitenkin 30.4. mennessä Pirjo Schulzelle: 02 5505 666, 040 756 6617 tai pirjo.schulze(at)pomarkku.fi.

Tarkempi ohjelma-aikataulu julkaistaan tapahtumaviikolla. Muita lisätietoja saa halutessaan tapahtumakoordinaattori Marjaana Setälä-Hietaselta, 040 570 0024, marjaana.setala-hietanen(at)pp.inet.fi

Järjestäjä: Tapahtuman järjestää paikalliset yritykset ja yhdistykset yhdessä Pomarkun kunnan kanssa talkoovoimin sekä Leader-rahoituksella