Liikuntatilojen käyttörajoitukset ovat päättyneet

Liikuntatilojen käyttörajoitukset ovat päättyneet.

(Päivitetty 10.3.2022)

 

(Päivitetty 28.2.2022)

Kuntosalien  ja palloilusalin käytön rajoitukset lievenevät 29.1 lähtien 14.2 saakka

Kuntosaleille korkeintaan 10 henkilöä kerralla.
Palloilusali ja kuntosalien ryhmäliikunnassa pidettävä etäisyydet ja desinfioi kätesi ennen liikuntaa. Mahdollisuuksien mukaan ryhmien väliset väliverhot kiinni. Mikäli tunnet itsesi sairaaksi jää kotiin.
Hyvinvointilautakunta

Tarkennuksia koronarajoituksiin (10.1.2022)

(Päivitetty 10.1.2022)

Tarkennukset koronarajoituksiin

Satakunnan alueellinen tartuntatautien torjunnan työryhmä (ATTR) on kokoontunut 7.1.2022 ja todennut, että koronainfektion ilmaantuvuus jatkaa jyrkkää nousuaan. Omikron-muunnos leviää nopeasti Satakunnassa. Lieviä tartuntoja saavat tällä hetkellä myös rokotetut henkilöt. Koronarokotteet ovat kuitenkin erittäin tärkeitä ja suojaavat hyvin vakavilta infektioilta. Satakunta täyttää kaikki leviämisalueelle asetetut kriteerit. Myös sairaalahoidon tarve on lähtenyt nousuun.

Yhteiskoulun ja monitoimihallin kuntosalit ja monitoimihallin palloilusali avataan käyttöön rajoitetusti 12.1 alkaen (kuntosaleille varaukset 11.1 alkaen). Tilat ovat käytössä talouskohtaisesti (1 hlö tai samassa taloudessa asuvat). Tarkemmat ohjeet ovat kunnan ja monitoimihallin some-sivuilla sekä ao. rakennusten ovilla.

Etätöihin siirtymistä suositellaan kaikissa töissä, joissa se on mahdollista.

Muut rajoitukset, toimet ja suositukset jatkuvat.

Pomarkun koulutoimen koronainfo (7.1.2022)

(Päivitetty 7.1.2022)

Pomarkun koulutoimen koronainfo

KOULUJEN KEVÄTLUKUKAUSI ALKAA POMARKUSSA NORMAALISTI LÄHIOPETUKSENA

Pomarkun kunnan esi- ja perusopetus sekä lukion opetus aloittavat kevätlukukauden 10.1.2022 normaalisti lähiopetuksessa. Rehtorit tiedottavat asiasta tarkemmin perheitä Wilma-viestillä. Koronaohjeistuksen muuttuessa uusista muutoksista tiedotetaan.

Tervetuloa aloittamaan kevätlukukautta kaikki oppilaat, opettajat, ohjaajat sekä koulun tärkeät tukipalvelujen työntekijät!

Lisätietoja: henkilöstö- ja sivistysjohtaja Nina Merilahti/ nina.merilahti (at)pomarkku.fi sekä rehtorit Wilman kautta.

Koronatilanne Satakunnassa on edelleen vakava – rajoitukset jatkuvat ainakin 15.1.2022 asti (31.12.2021)

(Päivitetty 30.12.2021)

Koronatilanne Satakunnassa on edelleen vakava – rajoitukset jatkuvat ainakin 15.1.2022 asti

AVI kieltää kaikki yleisötilaisuudet 15.1.2022 asti. Aluehallintoviraston 29.12.2021 tekemässä päätöksessä kielletään tartuntatautilain 58 §:n nojalla Satakunnan kuntien alueilla kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset edelleen ajalla 1.1. – 15.1.2022. Myös liikunta- ja harrastustiloja koskevat sulut ja rajoitukset jatkuvat. Sulkemispäätös ei koske ammattiurheilua, eikä tiloja siltä osin, kun niitä käytetään lakisääteisten palvelujen tuottamiseen tai vuonna 2004 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten ohjattuun harrastustoimintaan. Julkinen asiakaspalvelu tulee pyrkiä pitämään mahdollisimman normaalisti avoinna.
Toimintakauden käynnistyessä lasten ja nuorten harrastustoiminta voi siis käynnistyä Pomarkussa normaalisti. Aikuisilta monitoimihalli ja kuntosalit ovat edelleen suljettuja. Ulkoliikuntapaikat ovat avoinna normaalisti.
Pomarkun kunnanvirastolla kirjaston käyttö on rajatusti mahdollista. Kirjaston ja kunnanviraston käyttäjiä kehotetaan edelleen maskin käyttöön ja turvavälien pitämiseen muihin tilan käyttäjiin. Kunnanviraston neuvonta palvelee normaalisti, kuntalaisia muistutetaan huomioimaan terveysturvallisuusohjeistukset. Voimassa on laaja etätyösuositus. Kunnan hallinto palvelee sähköpostilla, puhelimitse tai ajanvarauksella.
Varhaiskasvatuksessa ei ole uusia ohjeistuksia. Koulu käynnistyy normaalisti lähiopetuksessa. Maskien käyttöä suositellaan kaikille 3. luokasta lähtien. Rehtori voi yhteistyössä tartuntatautiviranomaisten kanssa suositella maskin käyttöä myös 1. -2. luokan oppilaille, mikäli koulussa todetaan useampia tartuntoja viikon aikana. Etäopetuksen tarvetta pyritään näin välttämään. Koulut tiedottavat asiasta tarkemmin Wilman kautta lomaviikon lopulla.
Aluevaalien ennakkoäänestys alkaa 12.1.2022. Kunnanviraston aula on tutusti ennakkoäänestyspaikka sekä vaalipäivän äänestyspaikka. Äänestyspaikalla huomoidaan terveysturvallisuusohjeet.