Rakenna oma maailmasi Pomarkkuun!

Rakenna oma maailmasi Pomarkkuun! Nauti luonnon läheisyydestä ja omasta rauhasta! Toteuta haaveesi omalla isolla tontilla!

Uudenkylän ekotonteilta on matkaa Poriin 26 km ja Pomarkun kirkonkylän hyvät palvelut ovat 8 km päässä.

 

Tontit puuston hinnalla

Pomarkun kunta myy suuret ekotontit todella edullisesti. Myyntihintaa vastaa tontilla olevan puuston tai taimikon hintaa. Runsaspuustoisella tontilla voit halutessasi sahauttaa rakennuspuut omalta tontilta!

Tonttien koko on noin 0,65-1,0 ha. Puustoarvioihin perustuva tonttien hinta on noin 2.000-10.000 euroa.

 

Helppoa ja egologista rakentamista

Rakennusoikeutta tonteilla on runsaasti eli 10 % tontin pinta-alasta. Tämä tarkoittaa peräti 650-1000 m2:n rakennusoikeutta, mikä mahdollistaa rakennusten sijoittamisen rakentajan omien tarpeiden mukaan.

Tontit ovat rakennettavuudeltaan hyviä. Sinun ei tarvitse vaivata päätäsi paalutus- tai tulvavesiongelmilla!

Suuri tontti mahdollistaa esim. maalämmön rakentamisen ja rakennuksen sijoittamisen auringon suhteen energiataloudellisesti edullisimpaan suntaan. Ja puuta maaseudulla riittää talon lämmitykseen!

Kunnan vesijohto on tontien vieressä. Vesi on laadultaan erinomaista Kuninkaanlähteen pohjavettä Kankaanpäästä. Viemäröinti tulee järjestää tonttikohtaisesti tai mahdollisesti yhteistyössä naapurien kanssa.

Hyvä sijainti

Sivulla oleva linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

Tontit sijaitsevat Uudenkylän paikallistien ja Hiidenmäen yksityistien varressa. Vt 23:lta on alueelle matkaa noin 4km.

Ekotonttikartta /Hiilimäki

Yksi tontti Ojakorvessa!

Ojakorvessa Kirvesjärventien varressa on myytävänä hieno, noin 5.000-6.700 metsäinen omakotitalotontti. Tontti on rajoittuu noin 100 metrin matkalta Kirvesjärven yksityistiehen. Matkaa vt 23:lle on tontilta matkaa noin 600 metriä ja Pomarkun kirkonkylään noin 4 km. Kankaanpäähän vain 20 km! Vesijohto on tontin rajalla. Sähköliittymä on myös tontin vieressä. Tontin hinta on noin 2.000 euroa. Hinta tarkentuu puustoarvion ja tontin koon perusteella.

Ojakorpi

Lisätietoja tonteista antaa

Kunnanjohtaja
Mikko Airaksinen
p. 040 013 4670
mikko.airaksinen(at)pomarkku.fi