Aloittavien yritysten neuvontapalvelut vuoden 2020 alusta lukien

Pomarkussa aloittavien yritysten neuvontapalvelut vuoden 2020 alusta lukien hoitaa Markku Aromaa/Arconnet Business Solutions Oy. Puhelin +358 40 520 6926.

Palvelu on pomarkkulaiselle yrityksen perustamista ja yrittäjyyttä suunnittelevalle ilmaiset.  Palvelu käsittää yrityksen perustamisen paperisodassa avustamisen, neuvonnan liiketoimintasuunnitelman laatimiseksi, opastuksen yhtiömuodon valinnassa ja kaiken muun aloitusvaiheen neuvonnan.

Ota rohkeasti yhteyttä Markkuun!

ProAgria Länsi-Suomi yrityspalvelut
Pomarkku on mukana ProYritys II- yritysneuvontahankkeessa ja sitä kautta yrittäjät saavat apua idean kehittelyyn, sparrausta liiketoimintasuunnitelman tekoon sekä vinkkejä kustannusarvion laadintaan.
www.yrityssatakunata.fi

Yritystulkki täydentää ProAgrian yritysneuvonnan palveluja. Niistä saat monipuolista hyötyä yrityksesi kehittämiseen ja päätöksentekoon.
https://www.yritystulkki.fi/fi/alue/proagria/

Yritystuet

Satakunnan Ely-keskuksesta on haettavissa kehittämisavustusta pien- ja keskisuurten yritysten kehittämistoimenpiteisiin ja investointeihin.

Finnvera tarjoaa rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä viennin riskeiltä suojautumiseen.

Leader-tuki yrittäjille

Leader Pohjois-Satakunta on paikallinen kehittäjäyhdistys, joka toimii Pohjois-Satakunnan ja Luoteis-Pirkanmaan alueella. Yhdistys rahoittaa EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan elinkeinojen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä.

Satakunnan Yrittäjät ry, http://www.satakunnan.yrittajat.fi