Yritystoiminta Pomarkussa

Pomarkku tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet yritystoiminnalle. Hyvä liikenteellinen sijainti valtatie 23:n varrella, lyhyt 20 min matka Poriin ja Kankaanpäähän, Meri-Porin satamiin ja lentokentälle ovat oiva ympäristö yritystoiminnalle.
 

Pomarkussa on vahvat teolliset perinteet. Kuntamme tunnetaan parhaiten Pomarfin Oy:n kengistä ja Pome Oy:n auroista ja kauhoista. Metalliteollisuus on nykyisin yrtiystoiminnan vahvinta aluetta, mutta teollisuuden ja palvelualan yrityksiä löytyy yhteensä noin 120.
 

Pomarkun kunta harjoittaa aktiivista elinkeinopolitiikkaa. Pomarkun kunta tarjoaa teollisuustontteja sekä vt 23:n varrelta että Riuttan teollisuusalueelta. Tarvittaessa kunta on valmis rakentamaan yritykselle toimitilat teollistamissopimuksen pohjalta.
 

Pomarkussa aloittavien yritysten neuvontapalvelut vuoden 2020 alusta lukien hoitaa Markku Aromaa/Arconnet Business Solutions Oy. Puhelin +358 40 520 6926.
Palvelu on pomarkkulaiselle yrityksen perustamista ja yrittäjyyttä suunnittelevalle ilmaiset.  Palvelu käsittää yrityksen perustamisen paperisodassa avustamisen, neuvonnan liiketoimintasuunnitelman laatimiseksi, opastuksen yhtiömuodon valinnassa ja kaiken muun aloitusvaiheen neuvonnan. Ota rohkeasti yhteyttä Markkuun!