TYÖPAJA

 

Nuorten työpajat ovat alle 29-vuotiaille, työttömille nuorille tarkoitettuja työharjoittelupaikkoja. Niiden järjestämisestä vastaa kunta.

 

Työpajat ovat nuorille aikuisille hyviä paikkoja elämäntaitojen kehittämiseen, aikuistumiseen, yhteisölliseen kasvuun ja työssä oppimiseen.

 

Pomarkun kunnan työpaja on suunnattu kaikenikäisille pomarkkulaisille työttömille kuntouttavana työtoimintana tai työkokeiluna. Sopimukset laaditaan yhteistyössä joko TE-toimiston, työvoiman palvelukeskuksen tai PoSan sosiaalitoimen kanssa. Työnteko räätälöidään aina työntekijälähtöisesti pajalaisen osaamisen, kiinnostuksen sekä tulevaisuuden suunnitelmien mukaan. Pajatoiminnan työkohteet levittäytyvät koko kunnan alueelle eri hallintokuntiin. Työn on tarkoitus olla motivoivaa ja saada työttömäksi joutuneet takaisin yhteiskunnan toimien pariin, sekä suunnittelemaan tulevaisuuden alaansa/kouluttautumistaan tai työtään. Tavoitteena on asiakkaan kouluttautuminen tai sijoittuminen avoimille työmarkkinoille työpajajakson jälkeen. Pajatoiminnan tarkoitus on myös lisätä elämänhallinnallisia valmiuksia ja edesauttaa ennaltaehkäisevää päihdetyötä.

 

Kun olet kiinnostunut pajatoiminnasta, ota yhteyttä suoraan työpajan valmentajaan.

 

Työpajan valmentaja
Mika Grönman
p. 044 750 1193

 

OHJAAMO

 

Ohjaamo on alle 30-vuotiaille suunnattu, yhden luukun periaatteella toimiva palvelupiste. Ohjaamosta saat ohjausta ja neuvontaa muun muassa työhön ja työllistymisen tukemiseen, urasuunnitteluun, kouluttautumiseen, arkeen ja elämäntaitoihin tai terveyteen liittyen. Ohjaamossa toimii laaja-alainen ja joustava yhteistyöverkosto, joka koostuu mm. julkisen palvelun asiantuntijoista, 3. sektorin toimijoista sekä yrityssektorin edustajista.
Ohjaamon palvelut ovat käyttäjälleen maksuttomia ja sinne voi hakeutua ilman lähetettä.

 

Satakunnan Ohjaamo toimii Porissa, Raumalla ja Pomarkussa. Ohjaamon Porin toimipiste on myös pomarkkulaisten nuorten käytössä kaikkine palveluineen joka päivä! Ohjaamon löydät Promenadikeskuksesta elokuvateatterin vierestä, Sokosta vastapäätä, osoitteesta Yrjönkatu 17, 28100 Pori.

 

Jos et halua mennä suoraan Poriin, voit ottaa yhteyttä myös Pomarkun yhteyshenkilönä toimivaan työpajan valmentaja Mika Grönmanniin.  Mikan numero on 044 750 1193.

 

Jos mieltäsi askarruttaako jokin asia, jossa Ohjaamo voisi kenties auttaa, ota yhteyttä Ohjaamoon! Voit mennä suoraan Ohjaamoon, tai soittaa, lähettää tekstiviestin/WhatsApp-viestin, sähköpostin tai yksityisviestin Facebookissa.

 

Puh./WhatsApp 044-7018000 (Satakunnan Ohjaamo)

 

ohjaamosatakunta(at)pori.fi

 

Ohjaamo Satakunta ohjaamot.fi -sivustolla:

 

Ohjaamot.fi

 

Seuraa meitä myös somessa!

 

Facebook

Instagram