Pomarkun kunnan kesätyöpaikat v. 2018

Pomarkun kunta tarjoaa yhteensä n. 20 kesätyöpaikkaa pomarkkulaisille nuorille touko-elokuussa. Kesätyöt on suunnattu vuosina 1996-2002 syntyneille nuorille. Kaikki kesätyöpaikat ovat haettavissa  Kuntarekry- työnhakusivuston kautta. Tarjolla on tuttuja tehtäviä kunnan kesäapuna mm. siivouksessa, viheralueiden hoidossa, lastenhoidossa ja kotiseutumuseolla. Hakuaika kaikkiin tehtäviin on 6.4.2018 klo 15.00 mennessä. Valinnasta ilmoitetaan kaikille hakijoille huhtikuun loppuun mennessä.

Hakuohjeet Kuntarekryn kautta hakemiseen:

  1. Löydät kesätyöpaikat kirjoittamalla ”Missä kunnassa haluaisit työskennellä” valikkoon Pomarkku.
  2. Valitse haluamasi työpaikka (Kesätyöt) ja lue työpaikkailmoitus.
  3.  Hae paikkaa kohdasta Hae työpaikkaa.
  4. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään. (Rekisteröitymisesi jää ohjelmaan, jolloin voit myöhemminkin hakea ohjelman kautta työpaikkoja).
  5. Täytä hakemus huolellisesti. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.
    Pystyt muokkaamaan hakemustasi hakuajan päättymiseen asti.
    Muista lopuksi lähettää hakemuksesi.

Kuvaus kunnan kesätyöpaikoista

Uimakouluvalvoja ja päiväkoti (3 paikkaa, kesäkuu)
Tehtäviin kuuluu sekä toimiminen valvojana ja lasten apuna uimakoulumatkoilla Kankaanpään uimahalliin, että avustaminen päiväkodilla. Tehtäviin päiväkodilla kuuluu erilaisten pihaleikkien ja pelien järjestämistä ja ohjaamista pienille lapsille, ja toimiminen valvojina sekä apulaisina päiväkodin henkilökunnan kanssa. Tehtävä on vastuullinen, ja edellyttää valmiuksia toimia lasten kanssa. Työ on mielenkiintoista ja monipuolista. Tehtävään valittujen tulee olla 18-vuotta täyttäneitä. Päiväkotiin on tarjolla  2 paikkaa ajalle 4.-21.6. Nuoret voivat olla alle 18-vuotiaita, kun heillä ei ole vastuuta lapsista ( avustavat tehtävät). Rikosrekisteri ote suotava. Työaika on 38.45 h / vko. Yhteyshenkilö päiväkodin johtaja Minna Nenonen p. 044750 1195.

Kesäkerho (4 paikkaa,4.-21.6.)
Tehtäviin kuuluu erilaisten pihaleikkien ja pelien järjestämistä ja ohjaamista pienille lapsille, ja toimiminen valvojina sekä apulaisina kesäkerhon henkilökunnan kanssa. Työaika on 3 viikkoa, ja työpäivän pituus on 6 tuntia.
Työpaikkoina on kirkonkylän koulun piha ja/tai paloaseman takana oleva leikkikenttä. Pääasiassa ollaan ulkona, sisätiloissa vain tarvittaessa. Tehtävä edellyttää oma-aloitteista ja reipasta otetta työhön. Mikäli pidät lasten kanssa työskentelystä, tässä on hyvä paikka sinulle. Lasten kanssa jokainen päivä on erilainen ja siinä onkin tämän työn suola. Yhteyshenkilö sivistysjohtaja Laura Leppämäki p. 040 563 3254.

Siivoustyö (10 paikkaa)
Työtehtävät ovat monipuolista siivoustyötä mm. Ikkunoiden ja lattioiden pesua, kouluilla myös pulpettien pesua. Työntekijä toimii kunnan kiinteistöissä siistijän avustajana tai itsenäisesti ohjeiden mukaan.
Työympäristönä on mm. yhteiskoulu/lukio, ala-aste, kirjasto, vanhainkoti, Törmäläkoti, paloasema ja kunnantalo. Jos olet aktiivinen ja toimeen tarttuva, tämä työ sopii sinulle. Mukavaa on myös päästä tekemään siivoustyötä työkaverin kanssa yhdessä. Yhteyshenkilö siivoustyön ohjaaja Maria Koskinen p. 044 750 1178.

Ruokapalvelu (2 paikkaa)
Tehtäviin kuuluu keittiön siisteydestä huolehtimista, astiahuoltoa ja keittiön muita avustavia tehtäviä. Tässä on hyvä kesätyöpaikka alasta kiinnostuneelle. Työpaikkana on Keskuskeittiö vanhainkodin alakerrassa. Kesätyöpaikat ovat ajalle 4.-17.6. ja 9.-22.7. Yhteyshenkilö ruokapalvelupäällikkö Päivi Mäki-Leppilampi p. 044 051 6171.

Viheralueet ja urheilualueet (6 paikkaa)
Työtehtäviin kuuluu nurmialueiden, pensaiden / puskien leikkaamista ja siistimistä sekä muita avustavia tehtäviä, jotka kuuluvat kunnan puistoalueiden hoitoon. Siistittäviä kohteita ovat keskustan viheralueet ja urheilualueet, kuten kuntoradan alue, urheilukentän / monitoimihallin ympäristö ja jalkapallokentän nurmialueet. Tehtäviin saattaa kuulua myös pienimuotoisia korjaus- ja huoltotehtäviä kunnan varastolla.
Työympäristö on mm. kevyenliikenteen väylien ja autoteiden välissä sekä niiden välittömässä läheisyydessä olevat nurmialueet, kuten myös urheilukenttä ympäristöineen, ja jalkapallokenttä. Työvälineinä ovat työnnettävä ruohonleikkuri ja päältä ajettava ruohonleikkuri (edellyttää traktori- tai mopokortin), trimmeri ja raivaussaha. Ikärajasuositus tähän tehtävään on 18 vuotta. Tämä työ on melko fyysistä, mutta mikäli tykkäät tehdä käsilläsi ja pidät ulkona olemisesta, on tässä hyvä paikka sinulle. Yhteyshenkilö tekninen johtaja Jouni Koskinen p. 040 564 9607

Kotiseutumuseo (1 paikka, 9.-29.7.)
Kotiseutumuseolla tehtäviin kuuluu kotiseutumuseon esittely vieraille, pitää paikat järjestyksessä (siivous), museoaineistojen digitointia tai muuta näyttelyn valmistamista. Työaika on 3 viikkoa (klo 12.06. – 17.00).  Työpisteenä on kotiseutumuseo osoitteessa Koulutie 4 A, Pomarkku. Yhteyshenkilö kirjastonhoitaja Elena Iso-Oja p. 044 550 5642.

 Pomarkun päivä -messujen avustaja ja toimistoapulainen (1 paikka)
Pomarkun päivä –messut järjestetään toukokuun 26. päivä. Meillä on paikka innokkaalle, nopsajalkaiselle messuavustajalle, joka mm. avustaa osastojen pystytyksessä sekä purkamisessa. Tehtäviin kuuluu myös kunnanviraston ns. juoksevien asioiden hoitamista, kuten käynti kaupassa ja kahvinkeitto. Työpisteenä on sekä monitoimihalli että kunnanvirasto. Tehtävässä pääset näkemään messujen järjestämistä ja olet apuna monenlaisissa järjestelytehtävissä. Yhteyshenkilö hallintojohtaja Nina Merilahti p.044 750 1161.