Pomarkun kunnan kesätyöpaikat v. 2017

Pomarkun kunnan kesätyöpaikkoja haki tänä vuonna yhteensä 54 nuorta, kiitos hakemuksista! Teemme valinnat toukokuun ensimmäisellä viikolla (aiemmin kerrotun huhtikuun lopun sijaan), ja ilmoitamme valinnoista kaikille hakijoille.

Pomarkun kunta tarjoaa yhteensä 24 kesätyöpaikkaa aikavälillä 8.5.-1.9.2017. Kesätyöt on suunnattu vuosina 1992-2001 syntyneille nuorille. Työsuhteen kesto on noin 2 viikkoa ja palkkaus on tältä ajalta 410 € (brutto).

Etusijalla ovat ensimmäistä kertaa kesätyöpaikkaa kunnasta hakevat, sekä ko. alan opiskelijat. Lisäksi joissain tehtävissä edellytetään mm. mopokorttia tai 18-vuoden ikää. Mikäli hakijoita on paljon, valikoidaan hakulomakkeiden pohjalta henkilöt ryhmähaastatteluihin.

Ilmoitamme valinnasta kaikille hakijoille huhtikuun loppuun mennessä.

Hakuaika on 27.2.-31.3.2017. Haku tehdään ensisijassa sähköisesti. Löydät sähköisen hakulomakkeen tämän sivun alalaidasta. Varaathan hyvin aikaa hakulomakkeen täyttämiseen. Tarvitset myös tiedot mahdollisista aiemmista työkokemuksistasi. Halutessasi voit myös täyttää hakemuksen paperisena. Paperisia hakulomakkeita saa kunnan palvelupisteestä os. Vanhatie 14. Paperiset lomakkeet tulee toimittaa kunnan palvelupisteeseen 31.3.2017 kello 15.00 mennessä.

Alla on kuvattu tehtäviä eri yksiköissä. Työpaikkojen määrät ovat suuntaa antavia.

 

LASTEN KANSSA TYÖSKENTELY

Uimakouluvalvoja ja päiväkoti (3 paikkaa, kesäkuu)

Tehtäviin kuuluu sekä toimiminen valvojana ja lasten apuna uimakoulumatkoilla Kankaanpään uimahalliin, että avustaminen päiväkodilla. Tehtäviin päiväkodilla kuuluu erilaisten pihaleikkien ja pelien järjestämistä ja ohjaamista pienille lapsille, ja toimiminen valvojina sekä apulaisina päiväkodin henkilökunnan kanssa. Tehtävä on vastuullinen, ja edellyttää valmiuksia toimia lasten kanssa. Työ on mielenkiintoista ja monipuolista. Tehtävään valittujen tulee olla 18-vuotta täyttäneitä.

Kesäkerho (4 paikkaa, kesäkuu)

Tehtäviin kuuluu erilaisten pihaleikkien ja pelien järjestämistä ja ohjaamista pienille lapsille, ja toimiminen valvojina sekä apulaisina kesäkerhon henkilökunnan kanssa. Työaika on muista kunnan kesätyöpaikoista poiketen 3 viikkoa, ja työpäivän pituus on 5 tuntia.
Työpaikkoina on kirkonkylän koulun piha ja/tai paloaseman takana oleva leikkikenttä. Pääasiassa ollaan ulkona, sisätiloissa vain tarvittaessa. Tehtävä edellyttää oma-aloitteista ja reipasta otetta työhön. Mikäli pidät lasten kanssa työskentelystä, tässä on hyvä paikka sinulle. Lasten kanssa jokainen päivä on erilainen ja siinä onkin tämän työn suola.

 

SIIVOUSTYÖT JA RUOKAPALVELUTYÖ

Siivoustyö (10 paikkaa)

Työtehtävät ovat monipuolista siivoustyötä mm. Ikkunoiden ja lattioiden pesua, kouluilla myös pulpettien pesua. Työntekijä toimii kunnan kiinteistöissä siistijän avustajana tai itsenäisesti ohjeiden mukaan.

Työympäristönä on mm. yhteiskoulu/lukio, ala-aste, kirjasto, vanhainkoti, Törmäläkoti, paloasema ja kunnantalo. Jos olet aktiivinen ja toimeen tarttuva, tämä työ sopii sinulle. Mukavaa on myös päästä tekemään siivoustyötä työkaverin kanssa yhdessä.

Ruokapalvelu (2 paikkaa)

Tehtäviin kuuluu keittiön siisteydestä huolehtimista, astiahuoltoa ja keittiön muita avustavia tehtäviä. Tässä on hyvä kesätyöpaikka alasta kiinnostuneelle. Työpaikkana on Keskuskeittiö vanhainkodin alakerrassa.

 

PUISTOTYÖT, ULKOTYÖT

Viheralueet ja urheilualueet (6 paikkaa)

Työtehtäviin kuuluu nurmialueiden, pensaiden / puskien leikkaamista ja siistimistä sekä muita avustavia tehtäviä, jotka kuuluvat kunnan puistoalueiden hoitoon. Siistittäviä kohteita ovat keskustan viheralueet ja urheilualueet, kuten kuntoradan alue, urheilukentän / monitoimihallin ympäristö ja jalkapallokentän nurmialueet. Tehtäviin saattaa kuulua myös pienimuotoisia korjaus- ja huoltotehtäviä kunnan varastolla.

Työympäristö on mm. kevyenliikenteen väylien ja autoteiden välissä sekä niiden välittömässä läheisyydessä olevat nurmialueet, kuten myös urheilukenttä ympäristöineen, ja jalkapallokenttä. Työvälineinä ovat työnnettävä ruohonleikkuri ja päältä ajettava ruohonleikkuri (edellyttää traktori- tai mopokortin), trimmeri ja raivaussaha. Ikärajasuositus tähän tehtävään on 16 vuotta. Tämä työ on melko fyysistä, mutta mikäli tykkäät tehdä käsilläsi ja pidät ulkona olemisesta, on tässä hyvä paikka sinulle.

 

MUUT TYÖT

Kotiseutumuseo (1 paikka, heinäkuu)

Kotiseutumuseolla tehtäviin kuuluu kotiseutumuseon esittely vieraille, pitää paikat järjestyksessä (siivous), museoaineistojen digitointia tai muuta näyttelyn valmistamista. Työaika on muista kunnan kesätyöpaikoista poiketen 3 viikkoa, ja työpäivän pituus on 5 tuntia. Työpisteenä on kotiseutumuseo osoitteessa Koulutie 4 A, Pomarkku.

Nettisivujen päivitys ja toimistotyöt (2 paikkaa, kesäkuu)

Kunnan nettisivut uudistuvat, ja tarjolla on kesätyöpaikka näppärälle apulaiselle. Jos nettisivujen valmistaminen on tuttua, tässä on paikka sinulle! Tehtäviisi kuuluu myös kunnanviraston ns. juoksevien asioiden hoitamista, kuten käynti kaupassa ja postissa, sekä kahvinkeitto. Työpisteenä on kunnanvirasto. Tehtävässä pääset näkemään toimistotyötä käytännössä ja olet apuna monenlaisissa järjestelytehtävissä.