Majoituskohteet on merkitty karttaan symbolilla:

 

Riuttansalmen leirikeskus

Riuttansalmen leirikeskuksen omistaa Pomarkun kunta. Keskusta vuokrataan suuremmille ryhmille, joiden koko voi olla jopa 40 henkilöä. Keskus sijaitsee Pomarkunjoen rannalla Inhottujärven vieressä. Kynäsjoen kalastusalue on leirikeskuksen vieressä ja kanoottimatkailijoilla riittää reittivaihtoehtoja.

Keskus sijaitsee noin 10 km Pomarkun keskustasta Pomarkunjoen varrella.

Leirikeskuksen yhteydessä on myös hirsisauna, joka on erillinen majoitus- ja kokoustilayksikkö.

Osoite: Riuttansalmentie 675a

Tiedustelut: Jari Rantala p. 040 582 4242

Rautatieaseman retkeilymaja – Railway Hostel

Pomarkun vanha rautatieasema on peruskorjattu vuonna 2010 nykyaikaisiksi majoitustiloiksi. Rakennuksessa on kolme majoitushuonetta ja niissä yhteensä 10 vuodepaikkaa. Keittiö on hyvin varustettu. Lisäksi rakennuksessa on uudet suihku- ja saunatilat sekä 2 wc:tä. Rakennus palvelee myös liikuntaesteisiä. Asemaa voi käyttää majoitukseen ympäri vuoden. Erityisen hyvin asema sopii ryhmämajoitukseen.

Asema toimii Satakunnan Elämysrautatien toimipisteenä, josta voi vuokrata resiinoita.

Osoite: Asematie 13, 29630 Pomarkku

Varaukset ja tiedustelut: Antti Mäkinen, puh.050 032 3536. Puhelut miel. klo 16-21

Lomakallio Caravan-leirintä

Lomakallion Caravan-leirintäalue sijaitsee Isojärven etelärannalla. Alueen asuntovaunujen pidempiaikaiset kausipaikat ovat saavuttaneet asuntovaunuilijoiden suosion. Käytettävissä ovat keittiötilat, wc:t, suihkut ja sauna. Alueella on myös lomamökkien, venepaikkojen ja veneiden vuokrausta. Ympäristössä on erinomaiset marjastus ja sienestys maastot. Kesäkahvilaksi kunnostettu Wanha Kahvi-Riihi tarjoaa tilauksesta ryhmille ateriapalveluja.

Osoite: Isojärventie 215, 29630 Pomarkku

Tiedustelut: Elvi ja Simo Kallio, puh.02 5415 837

Lomakylä Korpirämäkkä

Korpirämäkän lomakylä sijaitsee kirkkaan ja puhtaan Valkjärven rannalla. Kauniissa maalaisympäristössä on eläimiä kuten hevosia, kaneja ja ankkoja. Ympäristössä on myös erinomaiset mahdollisuudet kalastukseen ja muihin ulkoilmaharrasteisiin. Mökkikylässä on 10 hyvin varustettua 4 hengen mökkiä, 5 talviasuttavaa saunallista mökkiä sekä suuri 7 hengen mökki. Alueella on lisäksi takallinen rantasauna, suihku, uimaranta, veneitä, kioski, pelikenttä ja lasten leikkipaikka. Mökin hintaan sisältyy kalastuslupa.

Mökit ovat yleensä täyteen varattuja.

Osoite: Valkjärventie 591a, 29630 Pomarkku

Tiedustelut: Johanna Kunvik, puh.02 541 1157

http://www.korpiramakka.fi/

Kynäsjoen eräpalvelu

Yritys tarjoaa majoituspaveluja maatilan vanhassa päärakennuksessa tai aitassa. Makoisat löylyt saa savusaunasta tai tavallisesta saunassa.

Tiedustelut: Kynäsjoen Eräpalvelu, Jari Vettenniemi, puh.040 746 0511

http://www.kynasjoenerapalvelu.fi/