Arvoisat pomarkkulaiset! Pomarkku on hieno paikka asua ja yrittää. Tänä vuonna haastamme kaikki pomarkkulaiset kertomaan hyviä asioita kunnastaan tutuille ja vieraille. Olemme suunnitelleet koko vuodelle myös tapahtumia teeman Positiivinen Pomarkku – ympärille. Kutsumme teidät mukaan tapahtumiin ja suunnittelemaan omiakin tapahtumia teeman mukaisesti. Ja jos järjestätte teemaan sopivia, kaikille avoimia tapahtumia, markkinoimme niitä mieluusti omilla kanavillamme!

 

 

 

 

MEILLÄ ON SUOMEN KAUNEIN KYLÄNRAITTI!

Anna ideasi kylänraitin edelleen kehittämiseksi. Osallistu 16.6. saakka kunnan kotisivuilla olevan kuntalaiskyselyn kautta tai palauttamalla idean neuvontaan. Vastaajien kesken arvotaan juhannukseksi kesäkukat! Osallistumisaika on päättynyt! idoita voi siitä huolimatta toimittaa edelleen osoitteeseen kirjaamo@pomarkku.fi.

OSALLISTU VALOKUVAUSKILPAILUUN!

Valokuvaa pomarkkulaista elämänmenoa! Lisää kuva Instagramiin #pomarkkulaistaelämänmenoa. Kilpailu on kaikille avoin ja voimassa 31.8.2019 asti. Kolme parasta kuvaa palkitaan, pääpalkinto on 300 euroa, ja kaksi muuta palkitaan 100 eurolla.