Arvoisat pomarkkulaiset! Pomarkku on hieno paikka asua ja yrittää. Tänä vuonna haastamme kaikki pomarkkulaiset kertomaan hyviä asioita kunnastaan tutuille ja vieraille. Olemme suunnitelleet koko vuodelle myös tapahtumia teeman Positiivinen Pomarkku – ympärille. Kutsumme teidät mukaan tapahtumiin ja suunnittelemaan omiakin tapahtumia teeman mukaisesti. Ja jos järjestätte teemaan sopivia, kaikille avoimia tapahtumia, markkinoimme niitä mieluusti omilla kanavillamme!

 

 

Tervetuloa kunnanvirastolle ystävänpäiväkahville kunnanviraston henkilökunnan kanssa 14.2. klo 9.45-10.00.

14.2. klo 17.30-19.30 Monitoimihallilla maksuton YSTÄVÄNPÄIVÄJUHLA ala-asteikäisille ja nuoremmille. Tapahtumassaesiintyy Riesa-Pelle. Järjestäjänä Pomarkun vanhempainyhdistys, Noormarkun seurakunta sekä Pomarkun helluntaiseurakunta.

Kuntosalin ystävänpäivätarjous 6kk ja 1 vuoden kausikortti -10€. Houkuttele ystäväsi ostamaan 6kk tai 1 vuoden kausikortti kuntosalille – saat itsellesi voimassa olevaan kuntosalikorttiisi yhden kuukauden treeniaikaa (arvo 25€/30€)! Tarjous on voimassa 15.2. klo 14 asti. Tarjousta ei voi ostaa kulkurinettikaupasta.

 Tulossa: Kylänraitin kehittäminen