HELMIKUUN KUNTALAISKYSELY sillan avajaisjuhlan ideointi ja arvonta
Uusi vanha siltamme valmistuu ensi kesänä. Silta on osa Suomen kauneimpiin kuuluvaa kylänraittia ja pomarkkulaista identiteettiä. Myös Pomarkun kunnan slogan ”Silta kotiin” on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan ennen! Onkin selvää, että siltaa pitää juhlistaa. Jo viime kesänä joukko pomarkkulaisia alkoi pohtia, miten yhdistetään sillan avajaiset ja pomarkkulainen yhteisöllisyys. Porukalla päätettiin järjestää sillan avajaisjuhlat!

Sillan avajaisjuhlassa kesäkuussa ohjelmarunkona on paikallisten yhtyeiden esiintyminen, ja illan päättää Remix. Juhlapäivän aikana ohjelmaa on sillan alueella kaiken ikäisille, ja tarkoituksena onkin, että järjestämiseen pääsevät osallistumaan kaikki halukkaat pomarkkulaiset yhdistykset ja yritykset. Yhdessä saamme aikaan todellisen pomarkkulaisen juhlapäivän! Mahdollisemman iso osa kauniista silta-alueesta on käytössä kojuille ja tapahtumapisteille. Työryhmä kutsuukin kaikki halukkaat mukaan järjestämään ensi kesän tapahtumaa. Vastaa siis kyselyyn  ja ilmoittaudu myös mukaan järjestäjäksi.

https://link.webropolsurveys.com/S/8D94F7AEC9D28F65

Ilmoittaudu mukaan tapahtuman järjestäjäksi kunnan kotisivuilta löytyvällä kuntalaiskyselyllä 16.2. mennessä.

Voit kysyä lisää tapahtumasta myös työryhmän jäseniltä. Työryhmään kuuluvat Jaakko Aromaa, Teemu Ruokoski, Marjaana Setälä-Hietanen, Rami Niekkamaa sekä kunnasta Eero Mattsson ja Nina Merilahti.

Kuntalaisen mielipide on ensisijaisen tärkeä.

Vastaathan kuukausittain vaihtuvaan kuntalaiskyselyyn.

Kiitos!